Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σοκ! Τον μεγάλωσε σαν παιδί του και δολοφονήθηκε άγρια από τα χέρια του
ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ! Τον μεγάλωσε σαν παιδί του και δολοφονήθηκε άγρια από τα χέρια του

Στην εξιχνίαση της δολοφονίας ενός 54χρονου λογιστή από τη Νίκαια προχώρησε η αστυνομία. Η δολοφονία έγινε στις 18 Αυγούστου μέρα μεσημέρι στο σπίτι του άτυχου λογιστή και όπως διαπιστώθηκε ο δράστης φέρεται να είναι ο 24χρονος ανιψιός του, ο γιος του αδερφού του. Μετά από έντονη λογομαχία, μαχαίρωσε τουλάχιστον 10 φορές στην πλάτη τον θείο του και διέφυγε. Ο 24χρονος φέρεται […]

astynomia

Στην εξιχνίαση της δολοφονίας ενός 54χρονου λογιστή από τη Νίκαια προχώρησε η αστυνομία.

Η δολοφονία έγινε στις 18 Αυγούστου μέρα μεσημέρι στο σπίτι του άτυχου λογιστή και όπως διαπιστώθηκε ο δράστης φέρεται να είναι ο 24χρονος ανιψιός του, ο γιος του αδερφού του.

Μετά από έντονη λογομαχία, μαχαίρωσε τουλάχιστον 10 φορές στην πλάτη τον θείο του και διέφυγε.

Ο 24χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα με χρήση ναρκωτικών και συχνά πυκνά διαπληκτιζόταν με τον θείο του για οικονομικά θέματα απαιτώντας από εκείνον μεγαλύτερα χρηματικά ποσά. Ωστόσον αποκλείεται και ο θείος να ζήτησε από τον νεαρό να του επιστρέψει χρήματα που του είχε δανείσει.

Ο 24χρονος δολοφόνησε με βία τον θείο του, αφού ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι έφερε πάνω από 10 μαχαιριές στο θώρακα και στο σώμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον 24χρονο τον είχε μεγαλώσει ο 54χρονο λογιστής καθώς ο νεαρός είχε χάσει τους γονείς του εδώ και χρόνια. Ο πατέρας του είχε βρεθεί δολοφονημένος μέσα σε πορτ μπαγκάζ στη Νέα Χαλκηδόνα, σε ηλικία 39 ετών ενώ η μητέρα του νεαρού είχε πεθάνει λίγα χρόνια μετά.

Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες αλλά το DNA έδειξε την αλήθεια.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως ο αδερφός του θύματος και πατέρας του δράστη, ήταν αστυνομικός και είχε χάσει την ζωή του εν ώρα υπηρεσίας κατά την διάρκεια ληστείας.

Το χρονικό

Ήταν αργά το μεσημέρι της Πέμπτης και οι γείτονες άκουσαν θόρυβο μέσα από το διαμέρισμα, και λίγο αργότερα το θύμα να καλεί σε βοήθεια.

Αμέσως έφτασαν οι συγγενείς και στη συνέχεια η αστυνομία.

«Άκουγαν λέει  μια λογομαχία. Χτυπάγανε την πόρτα, μπήκε ο αδερφός του από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα μαζί με την μητέρα του και τον βρήκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος».

Ο δολοφόνος με ιδιαίτερο μένος κάρφωσε το μαχαίρι στο σώμα του άτυχου άνδρα και στη συνέχεια κατάφερε να διαφύγει βγαίνοντας από ένα μακρόστενο παράθυρο που βρίσκεται στο πίσω μέρος την μονοκατοικίας που βλέπει σε ένα μικρό στενάκι αθέατο από τη γειτονιά.

Οι αστυνομικοί είχαν καταλάβει από την αρχή πως ο δράστης γνωριζόταν με το θύμα.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις