Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Συγκλονιστικά τα στοιχεία για τη δολοφονία του 54χρονου λογιστή
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονιστικά τα στοιχεία για τη δολοφονία του 54χρονου λογιστή

Του Πέτρου Καρσιώτη Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την εξιχνίαση της δολοφονίας 54χρονου λογιστή στη Νίκαια τον περασμένο Αύγουστο με πολλές μαχαιριές. Ο ανεψιός του, ηλικίας 24 χρόνων, παιδί του αγαπημένου αδελφού του θύματος, χρήστης ναρκωτικών, είναι ο δράστης της δολοφονίας, σύμφωνα με τα στοιχεία των αστυνομικών του Τμήματος εγκλημάτων Κατά ζωής της Ασφάλειας […]

neakriti-news-image

Του Πέτρου Καρσιώτη

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την εξιχνίαση της δολοφονίας 54χρονου λογιστή στη Νίκαια τον περασμένο Αύγουστο με πολλές μαχαιριές.

Ο ανεψιός του, ηλικίας 24 χρόνων, παιδί του αγαπημένου αδελφού του θύματος, χρήστης ναρκωτικών, είναι ο δράστης της δολοφονίας, σύμφωνα με τα στοιχεία των αστυνομικών του Τμήματος εγκλημάτων Κατά ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Οικονομικές διαφορές όπλισαν με μαχαίρι το χέρι του δράστη

Κίνητρο της άγριας δολοφονίας του 54χρονου λογιστή ο οποίος είχε ευεργετήσει τον ανεψιό του μετά τη δολοφονία του πατέρα του προ καιρού στη Νέα Χαλκηδόνα, φαίνεται να είναι οικονομικές διαφορές.

Βυθισμένος στην κόλαση των ναρκωτικών απαιτούσε συνεχώς χρήματα

Ο νεαρός, βυθισμένος στην κόλαση των ναρκωτικών απαιτούσε όλο και περισσότερα χρήματα από τον θείο του για να εξασφαλίζει την αγορά των παραισθήσεων, ενώ ο θείος ζητούσε από τον ανεψιό την επιστροφή χρημάτων που του είχε δώσει.

Την ημέρα εκείνη πήγε στο διαμέρισμα του θείου

Σ αυτό το πλαίσιο όξυνσης των σχέσεων των δύο στενών συγγενών, το βράδυ της 17ης Αυγούστου ο ανεψιός χτύπησε το κουδούνι και μπήκε στο διαμέρισμα του θείου του.

Μετά από έντονη λογομαχία μεταξύ των δύο ο θείος έπεφτε νεκρός, φέροντας, όπως διαπίστωνε ο ιατροδικαστής δέκα μαχαιριές σε όλο του το σώμα.

Διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε παραβίαση της πόρτας

Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο διαμέρισμα διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε παραβίαση στην πόρτα. Γεγονός που τους οδήγησε αμέσως στην υποψία ότι δράστης ήταν γνώριμος του θύματος στον οποίο είχε ανοίξει την πόρτα.

Διαπιστώθηκαν όμως και ίχνη έρευνας στο σπίτι στοιχείο που οδηγούσε τους αστυνομικούς στην εκδοχή της ληστείας. Τα στοιχεία συγκεντρώθηκαν και η Ασφάλεια έφθασε στον 24χρονο χρήστη ναρκωτικών.

Βοηθούσε οικονομικά τον ανιψιό του

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν την υπόθεση λένε ότι ο 54χρονος θείος βοηθούσε οικονομικά τον ανεψιό του, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα με τη χρήση ναρκωτικών.

Την ημέρα της δολοφονίας ο 24χρονος δράστης πήγε στο διαμέρισμα απαιτώντας χρήματα από το θείο του με αποτέλεσμα να ξεσπάσει έντονη λογομαχία ανάμεσα στους δύο, καθώς το θύμα δεν άντεχε άλλο τις συνεχείς απαιτήσεις του δράστη.

Ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο και ης απαίτησης εκ μέρους του θείου για επιστροφή κάποιων χρημάτων, το βέβαιο είναι ότι θείος και ανεψιός συνεπλάκησαν.

Άρπαξε ένα μαχαίρι και κατάφερε χτυπήματα

Ο 24χρονος εκτός εαυτού άρπαξε ένα μαχαίρι και κατάφερε στον θείο του θανάσιμα χτυπήματα.

Στη συνέχεια φαίνεται ότι ερεύνησε όλο το σπίτι να βρει χρήματα. Άγνωστο είναι αν βρήκε και τι πήρε. Σε κάποιο σημείο του σπιτιού οι αστυνομικοί βρήκαν χρήματα τα οποία ίσως δεν είχε δει ο δράστης.

Διατηρούσε γραφείο δίπλα στο σπίτι

Ο άτυχος 54χρονος διατηρούσε λογιστικό γραφείο δίπλα στο σπίτι του, ενώ σε δώμα, στην ταράτσα της μονοκατοικίας διέμενε άλλος αδελφός του, ο οποίος τον αναζήτησε και ήταν αυτός που αποκάλυψε το αποτρόπαιο έγκλημα.

Είχε βρεθεί δολοφονημένος και ο πατέρας του δράστη

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από χρόνια ο 39χρονος αδελφός του θύματος είχε βρεθεί δολοφονημένος στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του στην περιοχή της Ν. Χαλκηδόνας.

Η μητέρα του έφυγε από τη ζωή από τον καημό της

Και εκείνο το έγκλημα είχε αποδοθεί σε ληστεία. Λίγο καιρό μετά έφυγε από τη ζωή η σύζυγος του θύματος και μητέρα του δράστη από τον καημό της για την τραγική εξέλιξη.

Λεπτομέρειες της συγκλονιστική υπόθεσης θα δοθούν από την ασφάλεια κατά την επίσημη παρουσίαση.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις