Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σαντορινιός: Την ευθύνη για την οικολογική καταστροφή την έχει η εταιρεία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαντορινιός: Την ευθύνη για την οικολογική καταστροφή την έχει η εταιρεία

Η πλοιοκτήτρια εταιρεία του δεξαμενόπλοιου που βυθίστηκε έχει την ευθύνη για τη ρύπανση στον Σαρωνικό, δήλωσε ο Νεκτάριος Σαντορινιός. Ο υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας δήλωσε, σε συνέντευξη Τύπου, ότι όσοι έχουν πληγεί από τη ρύπανση θα πρέπει να καταθέτουν αγωγές κατά της πλοιοκτήτριας εταιρείας και της ασφαλιστικής της. Ακόμη, σύμφωνα με τον κ. Σαντορινιό, η κατάσταση […]

DSC_6532_web-1

Η πλοιοκτήτρια εταιρεία του δεξαμενόπλοιου που βυθίστηκε έχει την ευθύνη για τη ρύπανση στον Σαρωνικό, δήλωσε ο Νεκτάριος Σαντορινιός.

Ο υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας δήλωσε, σε συνέντευξη Τύπου, ότι όσοι έχουν πληγεί από τη ρύπανση θα πρέπει να καταθέτουν αγωγές κατά της πλοιοκτήτριας εταιρείας και της ασφαλιστικής της.

Ακόμη, σύμφωνα με τον κ. Σαντορινιό, η κατάσταση είναι καλύτερη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Υποστήριξε επίσης ότι ήταν άμεση η αντίδραση του λιμενικού και πως τηρήθηκαν ακριβώς τα προβλεπόμενα σχέδια.

Πάντως, ο εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού, Νικόλαος Λαγκαδιανός, διαπιστώθηκε μικρή και περιορισμένη ρύπανση και στην παραλία του Λαγονησίου.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις