Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Οργισμένη αντίδραση της Μητρόπολης για το video του ράπερ στην εκκλησία
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργισμένη αντίδραση της Μητρόπολης για το video του ράπερ στην εκκλησία

Η εικόνα του ράπερ Ρικ Ρος να χορεύει και να τραγουδά μέσα στον ιερό ναό του Αγίου Ευστρατίου στον Βουρβούλο της Σαντορίνης, με φόντο τις εικόνες, μπροστά στην Αγία Τράπεζα, έχει προκαλέσει μεγάλη οργή. Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού “Santorini Greece” γυρίστηκε στα σοκάκια του νησιού αλλά και μέσα στην εκκλησία, χωρίς να πάρουν τη […]

rick-ross-Santorini-Greece-vid-2017-billboard-1548

Η εικόνα του ράπερ Ρικ Ρος να χορεύει και να τραγουδά μέσα στον ιερό ναό του Αγίου Ευστρατίου στον Βουρβούλο της Σαντορίνης, με φόντο τις εικόνες, μπροστά στην Αγία Τράπεζα, έχει προκαλέσει μεγάλη οργή.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού “Santorini Greece” γυρίστηκε στα σοκάκια του νησιού αλλά και μέσα στην εκκλησία, χωρίς να πάρουν τη σχετική άδεια σύμφωνα με την Ιερά Μητρόπολη Θήρας, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση.

ekklisia1-2-1505455409

«Με θλίψη λάβαμε γνώση της χρήσεως του εσωτερικού χώρου του Ιερού Ναού Αγίου Ευστρατίου Βουρβούλου Θήρας ως «σκηνικού» για την κινηματογράφηση μουσικού βίντεο. Το επαίσχυντο αυτό γεγονός συνέβη χωρίς καμία γνώση και άδεια της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού & Νήσων. Αυθημερόν διατάχθηκε πειθαρχική διαδικασία για την εξακρίβωση των συνθηκών του περιστατικού και την απόδοση ευθυνών για τη βεβήλωση του ιερού χώρου, ενώ θα ζητηθεί και δικαστική προστασία κατά παντός υπευθύνου”.

Στο βίντεο κλιπ εναλλάσσονται οι εικόνες της εκκλησίας, με πλάνα από ημίγυμνα μοντέλα, τοπία του νησιού αλλά και κατοίκους οι οποίοι δεν είχαν ιδέα ότι θα πρωταγωνιστήσουν στο συγκεκριμένο video.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις