Πολίτες άκουσαν τον… Κουρουμπλή και έτρεξαν στις παραλίες! (pics-vid)

ΕΛΛΑΔΑ

Πολίτες άκουσαν τον… Κουρουμπλή και έτρεξαν στις παραλίες! (pics-vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Αδιαφορώντας για τις προειδοποιήσεις των ειδικών, αρκετοί δεν άντεξαν τη σημερινή ζέστη και πήγαν στις παραλίες. Μετά τη διαρροή μαζούτ στον Σαρωνικό, ακόμη και ανήλικα παιδιά κολυμπούσαν στην παραλία του Αλίμου. Ενήλικες με τα παιδιά τους, δεν έδωσαν σημασία στις απαγορευτικές πινακίδες και τις κορδέλες που έχει τοποθετήσει ο δήμος στις παραλίες και κολύμπησαν. «Σιγά […]

16.09.2017 | 16:38

Αδιαφορώντας για τις προειδοποιήσεις των ειδικών, αρκετοί δεν άντεξαν τη σημερινή ζέστη και πήγαν στις παραλίες.

Μετά τη διαρροή μαζούτ στον Σαρωνικό, ακόμη και ανήλικα παιδιά κολυμπούσαν στην παραλία του Αλίμου. Ενήλικες με τα παιδιά τους, δεν έδωσαν σημασία στις απαγορευτικές πινακίδες και τις κορδέλες που έχει τοποθετήσει ο δήμος στις παραλίες και κολύμπησαν.

«Σιγά μην πάθουμε τίποτα… Δεν φοβόμαστε. Με τέτοια ζέστη που κάνει δεν έχουμε άλλη επιλογή», έλεγαν.  «Δεν μπορούμε να κάνουμε τον χωροφύλακα στις παραλίες», είπε στο notia.gr ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης.

Και συμπλήρωσε: «Ξηλώνουν τις απαγορευτικές κορδέλες και ξαναβάζουμε καινούργιες».

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Υγείας απαγόρευσε την κολύμβηση από την ακτή κοντά στη σχολή Ναυτικών Δοκίμων μέχρι και την παραλία της Φρεαττύδας, στα «Βοτσαλάκια» καθώς και σε όλες τις ακτές των Δήμων Αλίμου, Παλαιού Φαλήρου, Ελληνικού- Αργυρούπολης και Γλυφάδας. Στη Σαλαμίνα η κολύμβηση απαγορεύεται από τον όρμο Λιμνιώνα, μέχρι την εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

Exit mobile version