Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Το τραγικό μήνυμα που έφτασε στη μητέρα, πριν καεί ζωντανή η άτυχη Ειρήνη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τραγικό μήνυμα που έφτασε στη μητέρα, πριν καεί ζωντανή η άτυχη Ειρήνη

Συμπληρωματικά στοιχεία σε βάρος του πρώην συζύγου της έδωσε στην ανακρίτρια η μητέρα της Ειρήνης, την οποία κακοποίησε και έκαψε ζωντανή ο ίδιος της ο πατέρας. «Θέλω Δικαιοσύνη για το παιδί μου, όσες φορές και να χρειαστεί θα είμαι εδώ. Θέλω δικαιοσύνη. Για το παιδί μου!» δήλωσε η ίδια. Η μητέρα της 18χρονης κατέθεσε στην ανακρίτρια για τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει […]

370425-765117

Συμπληρωματικά στοιχεία σε βάρος του πρώην συζύγου της έδωσε στην ανακρίτρια η μητέρα της Ειρήνης, την οποία κακοποίησε και έκαψε ζωντανή ο ίδιος της ο πατέρας.

«Θέλω Δικαιοσύνη για το παιδί μου, όσες φορές και να χρειαστεί θα είμαι εδώ. Θέλω δικαιοσύνη. Για το παιδί μου!» δήλωσε η ίδια.

Η μητέρα της 18χρονης κατέθεσε στην ανακρίτρια για τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με το σύζυγό της, τα οποία δείχνουν σύμφωνα με την πολιτική αγωγή ότι το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο. Άλλωστε και στην πρώτη κατάθεση, η μητέρα επέμεινε πως ο σύζυγος της είχε σκοπό να το κάνει αυτό.

Στο επίμαχο μήνυμα ο κατηγορούμενος φέρεται να ξεκινά με τη φράση «σου ξημέρωσε μαύρη μέρα και ζωή γλυκιά μου» και συνεχίζει:

«Όταν διαβάζεις αυτό το μήνυμα σημαίνει ότι είμαστε πλέον ν…. Τουλάχιστον θα έρθεις στην κηδεία μας. Τώρα κάτι είναι και αυτό. Έδωσες πολύ πόνο και σου επιστρέφεται τώρα… Καλή αντάμωση… γλυκιά μου…»

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις