Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πάλι τα αλλάζει ο Κουρουμπλής: “Εγώ είπα…”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάλι τα αλλάζει ο Κουρουμπλής: “Εγώ είπα…”

O Παναγιώτης Κουρουμπλής μετά τον σάλο αλλά και το «άδειασμα» από Ξανθό και Τσιρώνη, προσπαθεί να πάρει πίσω όσα είπε για τις «ασφαλείς παραλίες», παρά την οικολογική καταστροφή. «Εγώ είπα ότι έχουμε καλέσει το ΕΛΚΕΘΕ, το αρμόδιο Ινστιτούτο ελέγχου, ήδη με έγγραφο έχω ζητήσει να αρχίσει να κάνει μετρήσεις. Εμείς είπαμε ότι σε έναν μήνα […]

kour1_0

O Παναγιώτης Κουρουμπλής μετά τον σάλο αλλά και το «άδειασμα» από Ξανθό και Τσιρώνη, προσπαθεί να πάρει πίσω όσα είπε για τις «ασφαλείς παραλίες», παρά την οικολογική καταστροφή.

«Εγώ είπα ότι έχουμε καλέσει το ΕΛΚΕΘΕ, το αρμόδιο Ινστιτούτο ελέγχου, ήδη με έγγραφο έχω ζητήσει να αρχίσει να κάνει μετρήσεις. Εμείς είπαμε ότι σε έναν μήνα θα έχουμε το αποτέλεσμα και πιστεύω ότι θα μπορεί ο κόσμος να κολυμπήσει. Αλλά, ας περιμένουμε να γίνουν οι μετρήσεις. Χωρίς μετρήσεις δεν μπορεί να πει κανείς αν μπορεί ή δεν μπορεί να κολυμπήσει κάποιος», τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας στον Real FM 97,8.

Υπενθυμίζεται ότι σε χθεσινή τηλεοπτική του συνέντευξη ο κ. Κουρουμπλής είχε αναρωτηθεί «Γιατί να μην κάνει μπάνιο ο κόσμος; Εγώ πιστεύω ότι είναι ασφαλείς οι πολίτες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις