Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάλος με το βιντεοκλίπ μέσα σε εκκλησία της Σαντορίνης (vid)
LIFESTYLE

Σάλος με το βιντεοκλίπ μέσα σε εκκλησία της Σαντορίνης (vid)

Στην Σαντορίνη για τα γυρίσματα του video clip του για το τραγούδι «Santorini Greece» το οποίο περιλαμβάνεται στο νέο του άλμπουμ «Rather You than me» ήρθε ο αμερικανός ράπερ Rick Ross, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις. Τα γυρίσματα έγιναν σε γραφικά σημεία του νησιού και άλλες τοποθεσίες με θέα το Αιγαίο, ενώ όπως σε κάθε τέτοιου είδους clip, […]

rick-ross-investment

Στην Σαντορίνη για τα γυρίσματα του video clip του για το τραγούδι «Santorini Greece» το οποίο περιλαμβάνεται στο νέο του άλμπουμ «Rather You than me» ήρθε ο αμερικανός ράπερ Rick Ross, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.

Τα γυρίσματα έγιναν σε γραφικά σημεία του νησιού και άλλες τοποθεσίες με θέα το Αιγαίο, ενώ όπως σε κάθε τέτοιου είδους clip, περιέχονται πλάνα με όμορφες γυναίκες, σαμπάνιες σε γιοτ και πολυτελή ξενοδοχεία με πισίνες.

ekklisia3-2-1505455398

Ωστόσο, το πλάνο που τον δείχνει να τραγουδά μέσα σε εκκλησία , μπροστά από την Αγία Τράπεζα και με φόντο τις εικόνες, προκάλεσε αντιδράσεις ενώ πολλοί απόρησαν πώς και αν, τελικά, πήρε άδεια για το συγκεκριμένο γύρισμα.

ekklisia1-2-1505455409

Το τραγούδι θίγει πολλά ευαίσθητα ζητήματα όπως ο ρατσισμός, η διακίνηση ναρκωτικών αλλά και καθημερινός αγώνας που δίνουν διάφορες μειονότητες για να επιβιώσουν στην Αμερική του σήμερα.

Όμως αναμένονται πολλές απαντήσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις