Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φρικτός θάνατος για τον δημοσιογράφο των Financial Times
ΚΟΣΜΟΣ

Φρικτός θάνατος για τον δημοσιογράφο των Financial Times

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας νεαρός δημοσιογράφος την ώρα που έκανε μαθήματα σέρφινγκ. Ο Πολ ΜακΚλλιν των Financial Times έσκυψε να πλύνει τα χέρια του στη λίμνη και ξαφνικά τον άρπαξε κροκόδειλος στη Σρί Λάνκα. Όπως διηγήθηκε αυτόπτης μάρτυρας ο ΜακΚλιν έκανε σέρφινγκ σε μια περιοχή που ονομάζεται Elephant Rock. Κάποια στιγμή κατευθύνθηκε σε μια λίμνη […]

ImageHandler (2)

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας νεαρός δημοσιογράφος την ώρα που έκανε μαθήματα σέρφινγκ.

Ο Πολ ΜακΚλλιν των Financial Times έσκυψε να πλύνει τα χέρια του στη λίμνη και ξαφνικά τον άρπαξε κροκόδειλος στη Σρί Λάνκα.

Όπως διηγήθηκε αυτόπτης μάρτυρας ο ΜακΚλιν έκανε σέρφινγκ σε μια περιοχή που ονομάζεται Elephant Rock. Κάποια στιγμή κατευθύνθηκε σε μια λίμνη που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα προκειμένου να πάει στην τουαλέτα.

Το τελευταίο πράγμα που είδαν οι αυτόπτες μάρτυρες ήταν τα χέρια του ΜακΚλιν να κουνιούνται στον αέρα καθώς ο κροκόδειλος τον τραβούσε κάτω από το νερό.

dimosiografos-ft-deda

Αν και η σορός του 24χρονου δεν έχει βρεθεί όλοι πιστεύουν ότι είναι νεκρός. «Κατά 90% πιστεύουν ότι πρόκειται για επίθεση από κροκόδειλο αν και ορισμένοι λένε ότι στην λίμνη υπήρχε κινούμενη άμμος» δήλωσε σε βρετανικά ΜΜΕ κάτοικος της περιοχής στην οποία εξαφανίστηκε ο ΜακΚλιν.

Ο ιδιοκτήτης της σχολής σερφ στην οποία έκανε μαθήματα ο 24χρονος υποστήριξε, πάντως, πως είδε τι συνέβη. «Πήγε στη ζούγκλα που βρίσκεται περίπου 800 μέτρα από τη θάλασσα. Ενώ έπλενε τα χέρια του ο κροκόδειλος τον άρπαξε» είπε ο Φαουάς Λαφίρ.

Συνάδελφος του άτυχου 24χρονου στους FT δήλωσε «είμαστε σοκαρισμένοι. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, οπαδός της Έβερτον. Είναι μια απόλυτη τραγωδία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις