Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σκληρή επίθεση Τζήμερου στον Κουρουμπλή
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκληρή επίθεση Τζήμερου στον Κουρουμπλή

Επίθεση στον Παναγιώτη Κουρουμπλή εξαπέλυσε ο Θάνος Τζήμερος  με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook. Ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά» τα βάζει με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,  με αφορμή τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο θέμα της πετρελαιοκηλίδας στον Σαρωνικό κόλπο. «Να το ξεκαθαρίσω: σεβόμαστε την προσωπική αναπηρία κάθε ανθρώπου. Σε ανθρώπινο επίπεδο έχουμε κάθε […]

01-34

Επίθεση στον Παναγιώτη Κουρουμπλή εξαπέλυσε ο Θάνος Τζήμερος  με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

Ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά» τα βάζει με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,  με αφορμή τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο θέμα της πετρελαιοκηλίδας στον Σαρωνικό κόλπο.

«Να το ξεκαθαρίσω: σεβόμαστε την προσωπική αναπηρία κάθε ανθρώπου. Σε ανθρώπινο επίπεδο έχουμε κάθε διάθεση να του συμπαρασταθούμε με τον καλύτερο τρόπο, σε όποιο κόμμα κι αν ανήκει. Όμως, μού είναι αδύνατον να αντιληφθώ πώς ένας τυφλός κάνει αυτοψία. Αυτόπτης σημαίνει κυριολεκτικά “αυτός που βλέπει με τα ίδια του τα μάτια” (από το θέμα οπ- του ορώ). Άρα δύο τινά ισχύουν. Ή ο Κουρουμπλής δεν είναι τυφλός, εκδοχή που ευχόμαστε να αληθεύει μολονότι εγείρει άλλα θέματα διότι ως τυφλός έκανε πολιτική καριέρα ή είναι και τυφλός και χαζός. Οπότε πρέπει να επιληφθούν οι προνοιακές δομές, διότι πρόκειται για πολύ επιβαρυμένη περίπτωση», γράφει στην ανάρτησή του ο Θάνος Τζήμερος.

Προκλήθηκαν έντονες αντιδράσεις, με αποτέλεσμα το Facebook να μπλοκάρει τον λογαριασμό του.

Ο ίδιος, λίγες ώρες αργότερα έγραψε:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις