Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η εκρητική Σοφία στην οποία ποντάρει η… Μέρκελ (photos)
LIFESTYLE

Η εκρητική Σοφία στην οποία ποντάρει η… Μέρκελ (photos)

Η προεκλογική εκστρατεία της Μέρκελ τα έχει όλα. Τρέξιμο, βάση στο προσφυγικό, τραγούδι και μια νεαρή καλλονή που μάλλον είναι το ισχυρότερο όπλο της καγκελαρίου. Η πανέμορφη Σοφία Τομάλα, κορυφαίο μοντέλο, ηθοποιός και από τις πιο δημοφιλείς τηλεπερσόνες στη Γερμανία, εμφανίστηκε χθες στο Βερολίνο στο πλευρό της σιδηράς κυρίας σε συνέδριο για τις γυναίκες, με […]

sophia-thomalla-im-urlaub

Η προεκλογική εκστρατεία της Μέρκελ τα έχει όλα. Τρέξιμο, βάση στο προσφυγικό, τραγούδι και μια νεαρή καλλονή που μάλλον είναι το ισχυρότερο όπλο της καγκελαρίου.

Η πανέμορφη Σοφία Τομάλα, κορυφαίο μοντέλο, ηθοποιός και από τις πιο δημοφιλείς τηλεπερσόνες στη Γερμανία,
εμφανίστηκε χθες στο Βερολίνο στο πλευρό της σιδηράς κυρίας σε συνέδριο για τις γυναίκες, με τα φλας να μην την αφήνουν ήσυχη.

moot soo

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ η 27χρονη Σοφία είναι μία από τις πιο ένθερμες υποστηρίκτριες της Γερμανίδας καγκελαρίου. «Είναι μεγάλη φαν της Μέρκελ», σχολιάζουν γερμανικά δημοσιεύματα.

«Κάποιοι μπορεί να σχολιάζουν τα ρούχα μου. Μπορεί κανείς να πει διάφορα για την προσωπική μου ζωή. Αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είμαι ανεξάρτητη», είπε η Σοφία απευθυνόμενη στο κοινό.

sophia-thomalla-im-latex-oberteil-r2 Bleib schön du selbst: Sophia Thomalla präsentiert Mode und Kosmetik von Lidl. Das Handelsunternehmen startet eine neue Kampagne in TV, Print und online für die Linien Esmara und Cien. Weiterer Text über ots und www.presseportal.de/nr/58227 / Die Verwendung dieses Bildes ist für redaktionelle Zwecke honorarfrei. Veröffentlichung bitte unter Quellenangabe: "obs/LIDL"

Sophia+Thomalla+Echo+Award+2017+Winners+Board+HcjouujoMoWl
Μετά τη συζήτηση, οι δύο κυρίες απόλαυσαν μαζί μεσημεριανό γεύμα.

18664663_1370176493069927_5064250791936465398_n

Η Σοφία, μέλος του κόμματος της Μέρκελ, των Χριστιανοδημοκρατών,  κάνει τα πάντα για να πείσει τον λαό, ενόψει των ομοσπονδιακών εκλογών της 24ης Σεπτεμβρίου.

Ankunft von Sophia Tomalla auf dem 16. Deutschen Fernsehpreis am 2. Oktober 2014 in Köln.

Λατρεύει τα τατουάζ και στο παρελθόν έχει ποζάρει για διαφημιστικούς λόγους ως Σάρον Στόουν.

sophia10

«Μου αρέσει γιατί είναι πλήρως απαλλαγμένη από σκάνδαλα…», γράφει η λεζάντα στην ασπρόμαυρη φωτογραφία που έχει ήδη ανέβει στο επίσημο site του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

sophia-thomalla-im-urlaub-2

«Είναι μία από τις πιο δυνατές και έξυπνες γυναίκες που έχω γνωρίσει», επισημαίνει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις