Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Το video που κάνει τον γύρο του κόσμου: Φοιτήτρια παλεύει με ένοπλο ληστή για “τους λόγους της”
ΚΟΣΜΟΣ

Το video που κάνει τον γύρο του κόσμου: Φοιτήτρια παλεύει με ένοπλο ληστή για “τους λόγους της”

Παρά το γεγονός ότι οι ληστές κρατούσαν όπλο, η νεαρή φοιτήτρια από το Γιοχάνεσμπουργκ, δεν παραδόθηκε. Ακόμα και με το όπλο κολλημένο στο κεφάλι της, η Noxolo Ntusi πάλευε με τους κακοποιούς ρισκάροντας την ίδια της τη ζωή. Η 26χρονη φοιτήτρια μοριακής βιολογίας δεν είναι «τρελή», όπως πολλοί θα έλεγαν. Η ίδια παραδέχτηκε στο BBC […]

ImageHandler

Παρά το γεγονός ότι οι ληστές κρατούσαν όπλο, η νεαρή φοιτήτρια από το Γιοχάνεσμπουργκ, δεν παραδόθηκε.

Ακόμα και με το όπλο κολλημένο στο κεφάλι της, η Noxolo Ntusi πάλευε με τους κακοποιούς ρισκάροντας την ίδια της τη ζωή.

Η 26χρονη φοιτήτρια μοριακής βιολογίας δεν είναι «τρελή», όπως πολλοί θα έλεγαν. Η ίδια παραδέχτηκε στο BBC πως ο λόγος ήταν πολύ πιο σημαντικός από χρήματα.

Η φοιτήτρια ρίσκαρε τα πάντα γιατί μέσα στην τσάντα της υπήρχε το μοναδικό αντίγραφο της πτυχιακής της εργασίας, η απώλεια του οποίου θα καθυστερούσε την αποφοίτησή της για έναν ολόκληρο χρόνο.

«Σκεφτόμουν το πτυχίο μου. Είχα σχεδόν τελειώσει το γράψιμο και δεν θα τους άφηνα να κλέψουν την εργασία», είπε η Dusi στους δημοσιογράφους, συμπληρώνοντας ότι αν το ξανασκεφτόταν δεν θα το έκανε, αφού κανείς δεν αξίζει να πεθάνει για μια εργασία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις