Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Ο Ρουβίκωνας φουντώνει την κόντρα Ελλάδας- Τουρκίας
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Ο Ρουβίκωνας φουντώνει την κόντρα Ελλάδας- Τουρκίας

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωση που εξέδωσε για το «ντου» του «Ρουβίκωνα» στην Turkish Airlines, απαιτεί από τις ελληνικές αρχές να προχωρήσουν στη σύλληψη των δραστών της επίθεσης. «Καταδικάζουμε την επίθεση στα γραφεία της Turkish Airlines, που προκάλεσε υλικές ζημιές», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών. Στην ανακοίνωβση του τουρκικό ΥΠΕΞ σημειώνει […]

PdgobbV9bpUKe0O7w2Jj

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωση που εξέδωσε για το «ντου» του «Ρουβίκωνα» στην Turkish Airlines, απαιτεί από τις ελληνικές αρχές να προχωρήσουν στη σύλληψη των δραστών της επίθεσης.

«Καταδικάζουμε την επίθεση στα γραφεία της Turkish Airlines, που προκάλεσε υλικές ζημιές», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών. Στην ανακοίνωβση του τουρκικό ΥΠΕΞ σημειώνει επίσης ότι ο «Ρουβίκωνας» έχει επιτεθεί επίσης στην τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα (26/7/2016) και στο προξενείο στην Κομοτηνή (5/2/2017), η ανακοίνωση καταλήγει:

«Αναμένουμε ότι οι δράστες αυτών των ενεργειών εναντίων τουρκικών αντιπροσωπειών στην Ελλάδα θα συλληφθούν και θα βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης το συντομότερο δυνατόν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις