Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Το μεγάλο δράμα πίσω από την εγκατάλειψη των δύο μωρών (pics-vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Το μεγάλο δράμα πίσω από την εγκατάλειψη των δύο μωρών (pics-vid)

Ένα τεράστιο οικογενειακό δράμα κρύβεται πίσω από τα εγκαταλειμμένα δίδυμα αγοράκια στο Περιστέρι, που βρέθηκαν χθες από την αστυνομία. Τα δύο αδελφάκια εντοπίστηκαν μετά από καταγγελία γείτονα που τα άκουγε να κλαίνε γοερά. Οι νεαροί γονείς τους είπαν στις αρχές ότι τα άφησαν μόνα, γιατί ο πατέρας αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας και έπρεπε να πάνε στο νοσοκομείο. Οι δύο […]

3

Ένα τεράστιο οικογενειακό δράμα κρύβεται πίσω από τα εγκαταλειμμένα δίδυμα αγοράκια στο Περιστέρι, που βρέθηκαν χθες από την αστυνομία.

Τα δύο αδελφάκια εντοπίστηκαν μετά από καταγγελία γείτονα που τα άκουγε να κλαίνε γοερά. Οι νεαροί γονείς τους είπαν στις αρχές ότι τα άφησαν μόνα, γιατί ο πατέρας αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας και έπρεπε να πάνε στο νοσοκομείο.

Οι δύο νέοι, ένα αγόρι μόλις 23 ετών και ένα ανήλικο κορίτσι 15,5 ετών χωρίς δουλειά, χρήματα και βοήθεια είχαν νοικιάσει ένα διαμέρισμα στο Περιστέρι νομίζοντας ότι θα τα καταφέρουν.

Ωστόσο, η εικόνα του διαμερίσματος, ήταν απογοητευτική και μαρτυρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το ζευγάρι που περιμένει και τρίτο μωράκι.

2

Το διαμέρισμα στην οδό Ευρώτα στο Περιστέρι ήταν άδειο και μέσα υπήρχε μόνο ένα ντιβάνι και μια κούνια.

Οι γείτονες του ζευγαριού άκουγαν το κλάμα των μωρών, ωστόσο κανείς δεν αναλάμβανε την ευθύνη να καλέσει τις Αρχές ή να κάνει το οτιδήποτε.

Το βράδυ της Τρίτης όμως, ένας από τους γείτονες μην αντέχοντας το γοερό κλάμα των παιδιών, επικοινώνησε με την αστυνομία.

1 (1)

Μέσα σε λίγη ώρα αστυνομικοί, εισαγγελέας και ένας άνθρωπος από το “χαμόγελο του παιδιού” έφτασαν στο διαμέρισμα και βρήκαν τα δύο μωράκια μόλις τεσσάρων μηνών μέσα σε μια κούνια.

Οι δύο γονείς συνελήφθησαν και κρατούνται στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, ενώ τα παιδάκια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων και  είναι καλά στην υγεία τους .

4

«Λύγισα, στενοχωρήθηκα από το κλάμα των μωρών γι αυτό πήρα τις αρχές. Όταν μπήκαμε στο διαμέρισμα, αυτό ήταν άδειο, είχε μόνο μια… κούνια και ένα ντιβάνι. Η γυναίκα αστυνομικός, που ήταν μεταξύ των άλλων ένστολων που έφτασαν στο σημείο, άλλαξε μάλιστα πάνα στο ένα μωράκι», εξήγησε ο κ. Βασίλης.

«Οι γονείς των μωρών είναι άνεργοι και ποτέ δεν είχαν δώσει δικαιώματα», πρόσθεσε.

Φωτο: Protothema

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις