Έπλεξε το εγκώμιο του ΑΠΟΕΛ ο Ζινεντίν Ζιντάν

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έπλεξε το εγκώμιο του ΑΠΟΕΛ ο Ζινεντίν Ζιντάν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

  -του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχθηκε τον ΑΠΟΕΛ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», για τον πρώτο αγώνα της φάσης των ομίλων του Champions League. Οι «μερένχες», επικράτησαν με σκορ 3-0, ωστόσο από τα λόγια του προπονητή της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν, καταλαβαίνει κανείς πως μόνο εύκολο έργο δεν ήταν η νίκη αυτή, καθώς τόνισε πως η […]

14.09.2017 | 10:07

 

-του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχθηκε τον ΑΠΟΕΛ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», για τον πρώτο αγώνα της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οι «μερένχες», επικράτησαν με σκορ 3-0, ωστόσο από τα λόγια του προπονητή της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν, καταλαβαίνει κανείς πως μόνο εύκολο έργο δεν ήταν η νίκη αυτή, καθώς τόνισε πως η κυπριακή ομάδα αγωνίστηκε χωρίς κομπλέξ.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Είμαι ευχαριστημένος για τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο, είχαμε ρυθμό.  Δικαιούμασταν τη νίκη και την πήραμε.

Με ικανοποιεί που δεν δεχθήκαμε γκολ. Σε γενικές γραμμές ήταν μια καλή βραδιά για εμάς. Αυτό που μου άρεσε από τον ΑΠΟΕΛ είναι ότι έπαιξε χωρίς κόμπλεξ μέσα σε ένα πολύ μεγάλο στάδιο.

Ξέραμε πως αυτή η ομάδα έχει πείρα από μεγάλα γήπεδα και φάνηκε στο παιχνίδι της. Αν ρίσκαρε λίγο περισσότερο θα μας έφερνε σε δύσκολη θέση. Είμαι σίγουρος πως στην έδρα του θα μας δυσκολέψει”, υποστήριξε ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Exit mobile version