Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Το «κλουβί του θανάτου» για τους πολύ τολμηρούς τουρίστες (vid)
PLUS

Το «κλουβί του θανάτου» για τους πολύ τολμηρούς τουρίστες (vid)

Αν θέλετε να δείτε από πολύ κοντά τα δόντια ενός γιγάντιου κροκόδειλου μπορείτε να ταξιδέψετε μέχρι το Darwin της Αυστραλίας και να μπείτε μέσα στο «κλουβί του θανάτου». Για να φτάσετε όμως σε απόσταση αναπνοής από τον κροκόδειλο, που το μήκος του φτάνει τα έξι μέτρα και το μήκος των δοντιών του ξεπερνά τα δέκα εκατοστά, πρέπει να πληρώσετε περίπου 110 ευρώ. […]

krokodeilos

Αν θέλετε να δείτε από πολύ κοντά τα δόντια ενός γιγάντιου κροκόδειλου μπορείτε να ταξιδέψετε μέχρι το Darwin της Αυστραλίας και να μπείτε μέσα στο «κλουβί του θανάτου».

Για να φτάσετε όμως σε απόσταση αναπνοής από τον κροκόδειλο, που το μήκος του φτάνει τα έξι μέτρα και το μήκος των δοντιών του ξεπερνά τα δέκα εκατοστά, πρέπει να πληρώσετε περίπου 110 ευρώ.

Το ειδικά διαμορφωμένο μέρος που πρέπει να πάτε λέγεται Crocosaurus Cove και διαθέτει επτά κροκόδειλους.

Εκεί λοιπόν, οι τολμηροί τουρίστες που δεν μπορεί να είναι περισσότεροι από δύο, μπαίνουν μέσα σε μια δεξαμενή από διαφανές πλαστικό η οποία μισοβυθίζεται στο νερό.

Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης ταΐζουν τον κροκόδειλο δίπλα στη δεξαμενή  ώστε αυτός να κινείται προς το μέρος των τουριστών για να φάει.

Η εμπειρία αυτή  διαρκεί περίπου 15 λεπτά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις