IPhone 8: Βασισμένο απόλυτα στην μεγαλύτερη ανθρώπινη ανάγκη, αλλά προκλητικά τέλειο (vids)

PLUS

IPhone 8: Βασισμένο απόλυτα στην μεγαλύτερη ανθρώπινη ανάγκη, αλλά προκλητικά τέλειο (vids)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Όλος ο πλανήτης στήθηκε όπως έδειξαν τα νούμερα, να δει το όγδοο τεχνολογικό αριστούργημα της Apple, ένα προκλητικά πανάκριβο smartphone. To IPhone 8, στην πραγματικότητα είναι η βελτιωμένη εκδοχή του 7, ωστόσο οι δημιουργοί έβαλαν όλη τους την τέχνη σε αυτό που έχει κυριεύσει πλέον τον κόσμο και δεν είναι άλλο από την ωραιοπάθεια.  Το […]

13.09.2017 | 06:18

Όλος ο πλανήτης στήθηκε όπως έδειξαν τα νούμερα, να δει το όγδοο τεχνολογικό αριστούργημα της Apple, ένα προκλητικά πανάκριβο smartphone.

To IPhone 8, στην πραγματικότητα είναι η βελτιωμένη εκδοχή του 7, ωστόσο οι δημιουργοί έβαλαν όλη τους την τέχνη σε αυτό που έχει κυριεύσει πλέον τον κόσμο και δεν είναι άλλο από την ωραιοπάθεια.  Το τέλειο κινητό είναι ένα «selfie-phone», ικανό να βγάλει εξωπραγματικές αυτοφωτογραφίες.

Με τιμές που εκκινούν από τα 419 ευρώ για το SE, από 529 € για το 6s, από 639 € για το περσινό iPhone 7, από 809 € για το νεογέννητο «Οχτάρι» και από 1.129 € για τη ναυαρχίδα «X», η Apple εστιάζει στο μάρκετινγκ, γι΄αυτό και πέρα από την παρουσίαση, ανακοινώθηκε και η ανακαίνιση του δικτύου λιανικής των ανά τον πλανήτη Apple Store, αλλά και ένα πρόγραμμα διαρκούς αντικατάστασης συσκευών για τους κατόχους iPhone.

Πέρα από την εξαιρετική φωτογραφική μηχανή, αλλά και τον πιο ισχυρό επεξεργαστή που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε smartphone, το iPhone 8 έχει εντυπωσιακές επιδόσεις ακόμη και σε λειτουργίες πολύ υψηλών απαιτήσεων, όπως οι εφαρμογές Επαυξημένης Πραγματικότητας  αλλά και ασύρματη φόρτιση.

Το iPhone 8 θα κυκλοφορεί στο εμπόριο σε τρεις αποχρώσεις -«space» μολυβί, ασημί και χρυσαφί και με χωρητικότητα αποθήκευσης δεδομένων 64 και 256 Gigabyte. Η διάθεσή του στις κυριότερες αγορές του κόσμου θα αρχίσει από τις 22 Σεπτεμβρίου και σε δύο τύπους, το απλό, με οθόνη 4.7 ιντσών και το Plus των 5.5″.

To βασικό μοντέλο του iPhone 8 διαθέτει μία κάμερα 12 Megapixel, ενώ στο Plus έχει τοποθετηθεί διπλή φωτογραφική μηχανή. Διαθέτει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος ως μέθοδο ασφάλισης και βεβαίως είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί βάσει των προδιαγραφών του λειτουργικού συστήματος της Apple για φορητές συσκευές, το iOS 11.

Καλώς ήρθε λοιπόν στην αγορά αλλά ένα είναι σίγουρο.

Η διοίκηση της Apple, με επικεφαλής τον Τιμ Κουκ ως διάδοχο του Στιβ Τζομπς, έχει συμβιβαστεί πλήρως με το γεγονός ότι επαναστάσεις σαν αυτές που ξεσπούσαν από τις απροσδόκητες επινοήσεις του Τζομπς, δεν πρόκειται να προκύψουν ποτέ ξανά. Κι έτσι κάνουν ό,τι μπορούν με αυτά τα πράγματι εκπληκτικά κινητά…

Ετικέτες
Exit mobile version