Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο αδερφός του Στάθη, παίρνει πίσω όσα άσχημα είχε πει για την Χριστίνα
LIFESTYLE

Ο αδερφός του Στάθη, παίρνει πίσω όσα άσχημα είχε πει για την Χριστίνα

Ο Γιάννης Ρώτας, αδερφός του Στάθη Ψάλτη που έφυγε πριν λίγους μήνες από τη ζωή, είχε κατηγορήσει σφόδρα τη χήρα του ηθοποιού, Χριστίνα, ότι τον βασάνιζε και τον είχε απομονώσει σκόπιμα από την οικογένεια του. «Και τι δεν έκανε, τον βασάνιζε από τότε που ήταν καλά. Μας απέβαλε όλους, δεν μπορούσαμε να τον βρούμε στο τηλέφωνο, να […]

giannisrotash_645_450

Ο Γιάννης Ρώτας, αδερφός του Στάθη Ψάλτη που έφυγε πριν λίγους μήνες από τη ζωή, είχε κατηγορήσει σφόδρα τη χήρα του ηθοποιού, Χριστίνα, ότι τον βασάνιζε και τον είχε απομονώσει σκόπιμα από την οικογένεια του.

«Και τι δεν έκανε, τον βασάνιζε από τότε που ήταν καλά. Μας απέβαλε όλους, δεν μπορούσαμε να τον βρούμε στο τηλέφωνο, να μιλήσουμε μαζί του, δεν μπορούσα να δω τον αδελφό μου, να μιλήσω μαζί του κι εκείνος δεν μπορούσε να δει τα εγγόνια του. Του είχε βάλει λόγια εναντίον της Κάτιας, της πρώτης του γυναίκας. Ο Στάθης, για να ξεφύγει, έφευγε τα μεσημέρια και πήγαινε στην Κάτια κι έλεγε: «Δεν αντέχω άλλο αυτή την πίεση», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

Σε πρόσφατες, όμως, δηλώσεις του στην Espresso και στον Αλκίνοο Μπουνιά, ο γνωστός ηθοποιός ζητά συγγνώμη από τη νύφη του.

«Ο θάνατος του αδελφού μου και ο περίγυρος με επηρέασαν τόσο πολύ, που είπα λόγια για την Χριστίνα, τα οποία δεν έπρεπε να πω. Της ζήτησα συγγνώμη για αυτήν τη συμπεριφορά μου», αποκάλυψε ο Γιάννης Ρώτας. Ο ίδιος λίγο μετά το θάνατο του αδελφού του είχε πάρει το μέρος της κόρης του Στάθη Ψάλτη, Μαρίας, αλλά και της πρώην συζύγου του αδελφού του Κάτιας Κύβελου και είχε μιλήσει άσχημα για την Χριστίνα Φιτσάκη. Όταν μάλιστα ερωτήθηκε ποιος ήταν ο περίγυρος που τον επηρέασε, ώστε να έχει αυτήν την άποψη για την Χριστίνα, δεν θέλησε να απαντήσει.

Ένα όνειρο με τον αδελφό του που του ζητούσε να μιλήσει στην Χριστίνα, ήταν αρκετό για να έρθουν και πάλι σε επαφή. Η Χριστίνα του απάντησε στο τηλέφωνο σαν να μην συνέβη τίποτα και έδειξε ενδιαφέρον για εκείνον, κάτι που τον έκανε να αλλάξει γνώμη απέναντί της και να επαναπροσδιορίσει τις σχέσεις τους, όπως είπε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις