Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Η τραγουδίστρια δίνει το μικρόφωνο στη Μέρκελ και κανείς δεν φανταζόταν τι θα γίνει (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Η τραγουδίστρια δίνει το μικρόφωνο στη Μέρκελ και κανείς δεν φανταζόταν τι θα γίνει (vid)

Ακόμα και οι πιο σκληροί πολιτικοί έχουν τις καλές τους και θέλουν να ξεφύγουν από τις σκοτούρες που έχει η καριέρα τους. Βέβαια η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ αφήνει πολύ σπάνια αυτή την πλευρά της να φανεί, γι΄αυτό και όταν το κάνει γίνεται είδηση. Αυτή τη φορά η αφορμή δόθηκε στο πλαίσιο μιας προεκλογικής της […]

ImageHandler (3)

Ακόμα και οι πιο σκληροί πολιτικοί έχουν τις καλές τους και θέλουν να ξεφύγουν από τις σκοτούρες που έχει η καριέρα τους.

Βέβαια η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ αφήνει πολύ σπάνια αυτή την πλευρά της να φανεί, γι΄αυτό και όταν το κάνει γίνεται είδηση.
Αυτή τη φορά η αφορμή δόθηκε στο πλαίσιο μιας προεκλογικής της εκδήλωσης στο Βερολίνο, σε ένα νυχτερινό μαγαζί, όσο στην πίστα βρίσκονταν η τραγουδίστρια της τζαζ Uschi Brüning με τους μουσικούς της.

Η τραγουδίστρια κάποια στιγμή έδωσε στην Μέρκελ το μικρόφωνο, χωρίς όμως να περιμένει τι θα συμβεί. Εκείνη, όχι μόνο δεν αρνήθηκε, αλλά έσκυψε μπροστά για να ακούγεται καλύτερα.
Το τραγούδι που τραγούδησε η Μέρκελ λέγεται ‘Strange Things Happen Everyday’ και το «δικό της» μέρος απαιτούσε την επανάληψη των λέξεων «every day, every day», με το ρυθμό.

Η τραγουδίστρια μάλιστα ακούγεται να λέει: «Κανένας δεν θα με πιστεύει, τραγουδώ με την Καγκελάριο, πού είναι η τηλεόραση;»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις