Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Πολάκης: “Ουρλιάξτε όσο θέλετε, υπάρχει η Ελλάδα που χτίζουμε εμείς”
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Πολάκης: “Ουρλιάξτε όσο θέλετε, υπάρχει η Ελλάδα που χτίζουμε εμείς”

Ο Παύλος Πολάκης με νέα του ανάρτηση στο facebook, συνεχίζει και σήμερα, στην ίδια γραμμή με τον Νίκο Καρανίκα, όσον αφορά στην Eldorado. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας εξαπέλυσε και σήμερα επίθεση στην καναδέζικη εταιρία, ισχυριζόμενος ότι η Ελλάδα δεν είναι «αποικία» για να κάνει ό,τι θέλει ο κάθε διευθύνων σύμβουλος. Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο […]

Conversation over Government's "parallel programme" in Plenary. Athens on 19 Feb 2016./ ????????  ??? ??? ?????, ??? ?????? ??? ??? ??????? ??? ??????? ????? ??? ?????????? ?????? «????? ??? ??? ?????????? ??? ???????????? ????? ??? ????? ?????????» ??? ?????????, ????? 19 ??????????? 2016.

Ο Παύλος Πολάκης με νέα του ανάρτηση στο facebook, συνεχίζει και σήμερα, στην ίδια γραμμή με τον Νίκο Καρανίκα, όσον αφορά στην Eldorado.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας εξαπέλυσε και σήμερα επίθεση στην καναδέζικη εταιρία, ισχυριζόμενος ότι η Ελλάδα δεν είναι «αποικία» για να κάνει ό,τι θέλει ο κάθε διευθύνων σύμβουλος.

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebook, διαμήνυσε ότι θα πρέπει να τηρεί αυτά που λένε οι συμβάσεις αλλιώς «ώρα καλή στην πλώρη του κι αέρας στα πανιά του»!

1505298791

Γράφει στην ανάρτησή του

«Ουρλιάξτε όσο θέλετε για την Ελ Ντοράντο. Η χώρα είναι σε επιτροπεία που εσείς τη βάλατε αλλά δεν είναι αποικία για να κάνει ό,τι θέλει ο κάθε CEO. Ή τηρεί αυτά που λένε οι συμβάσεις τις οποίες υπέγραψε (δηλαδή το νέο τρόπο παραγωγής ΧΩΡΙΣ ΚΥΑΝΙΟ) ή αλλιώς ΩΡΑ ΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΠΛΩΡΗ ΤΟΥ ΚΙ ΑΕΡΑΣ ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΤΟΥ!!!» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης, που στη συνέχεια της ανάρτησής του πανηγυρίζει για ζητήματα του υπουργείου Υγείας και επιτίθεται στα ΜΜΕ.

Ή τηρεί τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές, ή ώρα καλή…»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις