Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επεισόδια στο υπ. Περιβάλλοντος: Τα ΜΑΤ έριξαν χημικά (vids)
ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδια στο υπ. Περιβάλλοντος: Τα ΜΑΤ έριξαν χημικά (vids)

Επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν τις 10 το πρωί έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος το οποίο τελεί υπό κατάληψη από τις 8:30 το πρωί από εργαζομένους στα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Άνδρες των ΜΑΤ που ήταν παραταγμένοι μπροστά στην είσοδο του υπουργείου έκαναν χρήση χημικών κατά όσων διαδηλωτών βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο όταν […]

eldorado6

Επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν τις 10 το πρωί έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος το οποίο τελεί υπό κατάληψη από τις 8:30 το πρωί από εργαζομένους στα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

eldorado5 eldorado4

Άνδρες των ΜΑΤ που ήταν παραταγμένοι μπροστά στην είσοδο του υπουργείου έκαναν χρήση χημικών κατά όσων διαδηλωτών βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο όταν αυτοί επιχείρησαν να μπουν στο κτήριο.

«Δεν θα φύγουμε αν δεν πάρουμε τις άδειες» προσθέτουν και λένε ότι θέλουν να συναντηθούν με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος. «Μπορεί ο Τσίπρας να μιλά για επενδύσεις αλλά αυτή η επένδυση κλείνει» δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στα μεταλλεία Κασσάνδρας Χρήστος Ζαφειρούδας.

punch4343

Οι εργαζόμενοι φωνάζουν συνθήματα και κατά του συμβούλου στρατηγικής του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Καρανίκα. «Καρανίκα αλήτη του Τσίπρα δεκανίκι» φωνάζουν οι μεταλλωρύχοι αντιδρώντας στην ανάρτησή του που προκάλεσε σάλο όταν έγραψε «στα τσακίδια» για τη επένδυση της Eldorado.

Οι μεταλλωρύχοι έχουν απλώσει ένα πανό που γράφει τη λέξη «κατάληψη» στην είσοδο του κτηρίου και δεν επιτρέπουν σε κανέναν την είσοδο σε αυτό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις