Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Έψαχναν ποιος πέταξε μολότοφ στο σπίτι του Φλαμπουράρη και “έπεσαν” σε κάτι άλλο!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έψαχναν ποιος πέταξε μολότοφ στο σπίτι του Φλαμπουράρη και “έπεσαν” σε κάτι άλλο!

Του Πέτρου Καρσιώτη Έψαχναν να βρουν τους δράστες των επιθέσεων με βόμβες μολότοφ στο σπίτι του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη και «έπεσαν» πάνω σε μέλη σπείρας, που διακινούσε κάνναβη στα Εξάρχεια! Στο πλαίσιο της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των κουκουλοφόρων, που έχουν βάλει στο στόχαστρο πολλές φορές την οικία του Υπουργού […]

amesi-drasi-astunomia-elas-arxeio (1)

Του Πέτρου Καρσιώτη

Έψαχναν να βρουν τους δράστες των επιθέσεων με βόμβες μολότοφ στο σπίτι του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη και «έπεσαν» πάνω σε μέλη σπείρας, που διακινούσε κάνναβη στα Εξάρχεια!

Στο πλαίσιο της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των κουκουλοφόρων, που έχουν βάλει στο στόχαστρο πολλές φορές την οικία του Υπουργού στην ίδια περιοχή, η Κρατική Ασφάλεια είχε θέσει σε παρακολούθηση μέσω του «κοριού» μια ομάδα περίπου πενήντα ατόμων, ως υπόπτων.

Από τις συνομιλίες τους δεν προέκυψε σχέση με τις πύρινες επιθέσεις

Από τις συνομιλίες τους δεν προέκυψε μεν συσχετισμός τους με τις πύρινες επιθέσεις, αλλά προέκυψαν στοιχεία για καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης και διακίνησης σε αρκετές περιοχές του κέντρου της Αθήνας (Εξάρχεια, Ομόνοια, Μοναστηράκι, Θησείο, Αμπελόκηποι κλπ)

Η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις

Έτσι η Αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις για την υπόθεση αυτή. Πρόκειται για έναν 33χρονο Έλληνα και έναν 29χρονο Νιγηριανό.

Κατηγορίες αντιμετωπίζουν άλλα τέσσερα άτομα, ως διακινητές, ενώ ταυτοποιήθηκαν άλλα σαράντα τρία άτομα ως χρήστες των ναρκωτικών ουσιών.

Τι βρέθηκε στα σπίτια των εμπλεκόμενων

Από τις κατ’ οίκον έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, -552- γραμμάρια κάνναβης, δύο (2) ηλεκτρικές ζυγαριές, το χρηματικό ποσό των -855- ευρώ καθώς και τετράδιο με διάφορες σημειώσεις.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις