Απαγορεύουν στους πυροσβέστες να μπαίνουν στο internet

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απαγορεύουν στους πυροσβέστες να μπαίνουν στο internet

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Μια αδιανόητη για την εποχή απόφαση έλαβε ο διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου, για άγνωστους προς το παρόν λόγους. Τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος απαγορεύεται να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο εντός του χώρου της υπηρεσίας και κυρίως το  facebook και το YouTube. Η συγκεκριμένη απόφαση που κοινοποιήθηκε στους πυροσβέστες μέσω εσωτερικού […]

13.09.2017 | 12:29

Μια αδιανόητη για την εποχή απόφαση έλαβε ο διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου, για άγνωστους προς το παρόν λόγους.

Τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος απαγορεύεται να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο εντός του χώρου της υπηρεσίας και κυρίως το  facebook και το YouTube.

Η συγκεκριμένη απόφαση που κοινοποιήθηκε στους πυροσβέστες μέσω εσωτερικού σημειώματος φέρει την υπογραφή του διοικητή, πύραρχου Ζήση Κων. Μπρούζα.

Το σημείωμα αναφέρει: «Κατά τις εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή και από 7.30- 15.00 απαγορεύεται εντός του χώρου της Υπηρεσίας η χρήση Internet, Facebook, ΥουTube».

Ειρωνική ήταν η απάντηση της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ που δημιούργησε έναν παγκόσμιο χάρτη με τα σημεία του πλανήτη όπου απαγορεύεται η πρόσβαση στο Ιντερνετ, όπως το Ιράν, η Τουρκία και η Βόρεια Κορέα συμπεριλαμβανόμενου και της Πυροσβεστικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου που εδρεύει στο δήμο Ερμούπουλης Σύρου. Μάλιστα ο χάρτης συνοδεύεται από ένα σχόλιο που αφορά στο υπηρεσιακό έγγραφο: «Το παρακάτω, μόνο ως κακόγουστο αστείο το εκλαμβάνουμε και βρισκόμαστε σε αναμονή για την άμεση απόσυρση του».

Exit mobile version