Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Επιτέλους, η Apple παρουσιάζει επίσημα το αριστούργημά της (vid)
PLUS

Επιτέλους, η Apple παρουσιάζει επίσημα το αριστούργημά της (vid)

Τέλος στην αγωνία πολλών φανατικών του iphone βάζει σήμερα η Apple καθώς θα αποκαλύψει όχι ένα, αλλά τρία νέα μοντέλα. Τα τεχνολογικά αριστουργήματα θα παρουσιαστούν στο Steve Jobs Theater στις 20.00 ώρα Ελλάδος και όλοι περιμένουμε να δούμε αν όσα έχον διαρρεύσει είχαν βάση. Η εταιρεία κολοσσός, θα παρουσιάσει τα iPhone 8 και iPhone 8 […]

140274-phones-news-iphone-8-to-come-with-revolutionary-facial-recognition-front-camera-system-image1-CqhX0fHN2s

Τέλος στην αγωνία πολλών φανατικών του iphone βάζει σήμερα η Apple καθώς θα αποκαλύψει όχι ένα, αλλά τρία νέα μοντέλα.

Τα τεχνολογικά αριστουργήματα θα παρουσιαστούν στο Steve Jobs Theater στις 20.00 ώρα Ελλάδος και όλοι περιμένουμε να δούμε αν όσα έχον διαρρεύσει είχαν βάση.

Η εταιρεία κολοσσός, θα παρουσιάσει τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus που θα είναι η εξέλιξη του iPhone 7 και iPhone 7 Plus αντίστοιχα καθώς και το iPhone X το οποίο θα είναι το επετειακό μοντέλο της εταιρίας.

Όπως έχει ακουστεί, τα μαγικά κινητά θα διαθέτουν τεχνολογία αναγνώρισης προσώπων, η οποία θα λειτουργεί ως σύστημα ξεκλειδώματος της συσκευής.

Λέγεται πως θα έχει βιομετρικό κλείδωμα, την ασύρματη φόρτιση και πιθανότατα την αφαίρεση του Home button, το οποίο θέλει να μετατρέψει σε ένα πλήκτρο αφής και όχι πίεσης.

Το πιο εντυπωσιακό είναι όμως, πως θα μπορεί να αναγνωρίσει τις εκφράσεις σας και να τις μετατρέπει σε emoji.

Οι ειδικοί επισημαίνουν πως όσοι θελήσουν να αποκτήσουν τα νέα μοντέλα, θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού φημολογείται πως η φθηνότερη έκδοση με τα λιγότερα GB μνήμης θα κοστίζει περίπου 1.000 δολάρια, δηλαδή 930 ευρώ.

Το ποσό ανεβαίνει για το iPhone Plus και την ολοκαίνουργια έκδοση με την τεράστια οθόνη.

Το video που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, δείχνει τα νέα iPhones σε όλα τα χρώματα που θα είναι διαθέσιμα στο showroom που ετοιμάζει η Apple.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις