Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ο Αυστραλός πρωθυπουργός ανέβασε μια φωτογραφία με την εγγονή του και τον έκραξαν όλοι
ΚΟΣΜΟΣ

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός ανέβασε μια φωτογραφία με την εγγονή του και τον έκραξαν όλοι

Δεν θα φανταζόταν με τίποτα ο Αυστραλός πρωθυπουργός πως μια φωτογραφία θα ήταν λόγος να τα «ακούσει» τόσο πολύ! Ο Μάλκολμ Τέρνμπουλ, το Σαββατοκύριακο ανέβασε στην σελίδα του στο Facebook μια φωτογραφία από το γήπεδο. Ο 62χρονος πολιτικός παρακολουθεί ποδοσφαιρικό αγώνα ενώ παράλληλα, έχει στην αγκαλιά του την μικρή εγγονή του Άλις και απολαμβάνει ένα […]

ImageHandler (1)

Δεν θα φανταζόταν με τίποτα ο Αυστραλός πρωθυπουργός πως μια φωτογραφία θα ήταν λόγος να τα «ακούσει» τόσο πολύ!

Ο Μάλκολμ Τέρνμπουλ, το Σαββατοκύριακο ανέβασε στην σελίδα του στο Facebook μια φωτογραφία από το γήπεδο.

Ο 62χρονος πολιτικός παρακολουθεί ποδοσφαιρικό αγώνα ενώ παράλληλα, έχει στην αγκαλιά του την μικρή εγγονή του Άλις και απολαμβάνει ένα ποτήρι μπύρα.

«Πολλά καθήκοντα ταυτόχρονα», έγραψε στη λεζάντα ο Τέρνμπουλ, ανυποψίαστος για τον σάλο που θα επακολουθούσε. «Ντροπή να κρατά ένα παιδί με αλκοόλ στο χέρι», έγραψε η χρήστης Μαρτζ Ουώκερ και ένας άλλος χρήστης αποκάλεσε τον Αυστραλό πρωθυπουργό «ανεύθυνο».

baby777

Ο ίδιος ο Τέρνμπουλ μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Μελβούρνης μίλησε για «τρέλα» των social media και ανέφερε πως το σημαντικό είναι να είναι κανείς ο εαυτός του και να αισθάνεται άνετα με ό,τι κάνει.

Όμως, υπήρξαν πολλοί χρήστες που χαρακτήρισαν την επίμαχη φωτογραφία «τρυφερή» ενώ ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, Μπιλ Σόρτεν, υπερασπίστηκε τον πολιτικό του αντίπαλο και δήλωσε: «Αυτά είναι ανοησίες, αφήστε τον να είναι παππούς».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις