Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σκληρές εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο στην παραλιακή
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκληρές εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο στην παραλιακή

Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο που σημειώθηκε χθες στην παραλιακή στο ύψος του νυχτερινού κέντρου Ρίμπας, με θύματα δύο νέα παιδιά. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο μπήκε στη στροφή με υπερβολική ταχύτητα, με συνέπεια να βγει από την πορεία του και να ανατραπεί. Οι δύο νεαροί, που πιθανότατα δεν φορούσαν ζώνες, εκτοξεύθηκαν […]

ImageHandler (2)

Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο που σημειώθηκε χθες στην παραλιακή στο ύψος του νυχτερινού κέντρου Ρίμπας, με θύματα δύο νέα παιδιά.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο μπήκε στη στροφή με υπερβολική ταχύτητα, με συνέπεια να βγει από την πορεία του και να ανατραπεί.

Οι δύο νεαροί, που πιθανότατα δεν φορούσαν ζώνες, εκτοξεύθηκαν κυριολεκτικά από το παρμπρίζ και προσγειώθηκαν στην άσφαλτο.

Όπως ανέφεραν οι άνθρωποι που έσπευσαν να τους βοηθήσουν, ο ένας ήταν σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, ενώ ο δεύτερος ήταν πεσμένος ανάσκελα στην άσφαλτο και δεν έδινε σημεία ζωής.

car02

Η κυκλοφορία στην παραλιακή διακόπηκε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλες ουρές αυτοκινήτων. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο και περιπολικό της αστυνομίας.

Όπως ενημέρωσε η αστυνομία, το σοβαρότατο τροχαίο συνέβη περίπου στις 4 το απόγευμα. Στο τιμόνι βρισκόταν ένας αλβανικής καταγωγής άνδρας, γεννημένος το 1993, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

car01

Συνοδηγός ήταν ένας Έλληνας, γεννημένος το 1995, ο οποίος σκοτώθηκε αμέσως.

Photos: Protothema

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις