Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Άγριος καβγάς Αυλωνίτου- Πρωτοσάλτε στο στούντιο! (video)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγριος καβγάς Αυλωνίτου- Πρωτοσάλτε στο στούντιο! (video)

Xαμός έγινε στο στο τηλεοπτικό στούντιο μεταξύ της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ελένης Αυλωνίτου και του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Άρη Πορτοσάλτε. Όλα ξεκίνησαν με αφορμή την υπόθεση της αποχώρησης της Eldorado λόγω των καθυστερήσεων εκ μέρους της κυβέρνησης, η κ. Αυλωνίτου κατηγόρησε τον δημοσιογράφο ότι είναι γραφείο τύπου της καναδικής εταιρείας. Ο Άρης Πορτοσάλτε «εξερράγη» και ζήτησε από […]

ImageHandler

Xαμός έγινε στο στο τηλεοπτικό στούντιο μεταξύ της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ελένης Αυλωνίτου και του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Άρη Πορτοσάλτε.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή την υπόθεση της αποχώρησης της Eldorado λόγω των καθυστερήσεων εκ μέρους της κυβέρνησης, η κ. Αυλωνίτου κατηγόρησε τον δημοσιογράφο ότι είναι γραφείο τύπου της καναδικής εταιρείας.

Ο Άρης Πορτοσάλτε «εξερράγη» και ζήτησε από την βουλευτή να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη.

Αρχικά η Ελένη Αυλωνίτου απλά ανακαλούσε τη δήλωση της χαμογελώντας με ειρωνική διάθεση προς τον δημοσιογράφο, τακτική που τον έκανε ακόμα πιο έξαλλο.

«Όχι μόνο να ανακαλέσετε, όχι χαμογελαστά, αλλά να ζητήσετε και συγγνώμη αλλιώς θα σας υποβάλω τώρα μήνυση» συνέχισε να φωνάζει ο Άρης Πορτοσάλτε.

Τελικά η Ελένη Αυλωνίτου ζήτησε συγγνώμη.

Δείτε τον καβγά στα 4:46′

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις