Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τρόποι να κάνεις το καθημερινό τοστ ακαταμάχητο
PLUS

Τρόποι να κάνεις το καθημερινό τοστ ακαταμάχητο

Πρόσθεσε ψητή ντομάτα στο κλασικό τοστ με τυρί για να απογειώσεις τη γεύση του. Προκειμένου να μη «βραχεί» το ψωμί από τους χυμούς της ντομάτας, αφαίρεσε τα σποράκια και άφησε μόνο τη σάρκα με τη φλούδα. Πρόσθεσε φρέσκια ντοματούλα, πιπεριά, ρίγανη και εννοείται φέτα. Φτιάξε ένα τοστ με ψητά λαχανικά, όπως κολοκυθάκι, μελιτζάνα και πιπεριά, […]

sandwich-Αντίγραφο

Πρόσθεσε ψητή ντομάτα στο κλασικό τοστ με τυρί για να απογειώσεις τη γεύση του. Προκειμένου να μη «βραχεί» το ψωμί από τους χυμούς της ντομάτας, αφαίρεσε τα σποράκια και άφησε μόνο τη σάρκα με τη φλούδα.

Πρόσθεσε φρέσκια ντοματούλα, πιπεριά, ρίγανη και εννοείται φέτα.

Φτιάξε ένα τοστ με ψητά λαχανικά, όπως κολοκυθάκι, μελιτζάνα και πιπεριά, και μερικές φέτες από ψητό μανούρι. Αν θέλεις να το κάνεις λίγο πιο γκουρμέ πρόσθεσε και λίγο βαλσάμικο ξίδι.

French-toast-hamandcheese-karamolegos-argiro.gr_

Εάν έχεις μανιτάρια στο ψυγείο, τσιγάρισέ τα για λίγο στο τηγάνι και πρόσθεσέ τα στο τοστ με τυρί. Θα του δώσουν μια μοναδική γεύση και θα έχουν την ίδια ή έστω όμοια υφή με το κρέας.

Εάν το μόνο πράγμα που έχεις στο ψυγείο είναι τα κλασικά δύο συστατικά απλά πρόσθεσε μερικές σταγόνες λαδάκι στο εσωτερικό του πριν το ψήσεις.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις