Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σάλος με τα τρία κορίτσια που ανέβασαν καυτές φωτογραφίες… συμπαράστασης (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος με τα τρία κορίτσια που ανέβασαν καυτές φωτογραφίες… συμπαράστασης (pics)

Σάλος ξέσπασε στο διαδίκτυο με τις φωτογραφίες που ανέβασαν τρεις καλλίγραμμες νεαρές. Κι αυτό, διότι το έκαναν την ώρα που η Ίρμα πλησίαζε την Φλόριντα και ο κυβερνήτης καλούσε τον κόσμο να προσευχηθεί, για να μην αυξηθεί ο αριθμός των θυμάτων που είχαν ήδη υπάρξει σε άλλες Πολιτείες. Σύμφωνα με την Bild, oι τρεις κυρίες […]

ImageHandler

Σάλος ξέσπασε στο διαδίκτυο με τις φωτογραφίες που ανέβασαν τρεις καλλίγραμμες νεαρές.

Κι αυτό, διότι το έκαναν την ώρα που η Ίρμα πλησίαζε την Φλόριντα και ο κυβερνήτης καλούσε τον κόσμο να προσευχηθεί, για να μην αυξηθεί ο αριθμός των θυμάτων που είχαν ήδη υπάρξει σε άλλες Πολιτείες.

Σύμφωνα με την Bild, oι τρεις κυρίες πόζαραν ημίγυμνες για να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στους πλημμυροπαθείς και οι χρήστες έγιναν πυρ και μανία.

Η 25χρονη Κάρα ντελ Τόρο διαθέτει περίπου 500.000 followers στο Ιnstagram. Στη φωτογραφία της γράφει:

«Στέλνω θετικές σκέψεις και καλά vibes στο νησί». Η Κάρα εννοούσε το νησί Τερκς και Κέικος στην Καραιβική που μετράει τις πληγές του από το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα Ίρμα την περασμένη Παρασκευή.

Ακολούθησε πόλεμος, με χυδαίο λεξιλόγιο και πολύ σκληρά λόγια.

karajewel-tifonas-1

«Για τους νεκρούς που άφησε στο πέρασμά του, ούτε κουβέντα», γράφει ένας χρήστης.  «Πώς; Οι άνθρωποι έχασαν όλη τους την περιουσία τους, και πολλοί έχασαν και την ζωή τους  και εσύ τι ακριβώς ανεβάζεις στο Ιντερνέτ; Eγωίστρια!». έγραψε ένας δεύτερος.

«Έχουμε χάσει όλα όσα μας ανήκαν και την περασμένη εβδομάδα η πόλη μου καταστράφηκε ολοσχερώς από τον τυφώνα Χάρβεϊ. Αν με ακολουθούσατε στο Instagram, θα γνωρίζατε ότι είμαι αρκετά ισχυρή για να συγκεντρώσω χρήματα για όλα τα θύματα του τελευταίου τυφώνα. Ξέρω πώς είναι, μπορώ να βάλω τον εαυτό μου στη θέση των θυμάτων» ήταν η απάντησή της στους επικριτές της.

Η Λάνα Αλεξάντρα, μοντέλο από την Ουκρανία με 28.000 followers στο Instagram, πόζαρε με τα εσώρουχά της καθισμένη στην άκρη του κρεβατιού της. Το πανέμορφο μοντέλο έκανε διακοπές στο Πουέρτο Ρίκο. «Θέλω μόνο να σας πω ότι είμαι καλά και τελικά δεν ήταν τόσο άσχημα! Έχω ακόμα δύο ημέρες για τις διακοπές μου και θα προσπαθήσω να περάσω όσον το δυνατόν καλύτερα».

«Αυτό είναι απαράδεκτο!», «Εκατομμύρια άνθρωποι κινδύνευσαν από το πέρασμα του τυφώνα, πώς μπορέσατε να σκεφτείτε κάτι τέτοιο», ήταν κάποια από τα ήπια σχόλια.

Η Λάνα έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό της.  «Είμαι η μόνη που δημοσιεύει φωτογραφίες με μπικίνι; Γιατί δεν διαμαρτυρηθήκατε για οποιαδήποτε άλλη φωτογραφία με μπικίνι που ανέβηκε στο διαδίκτυο; Μια φωτογραφία με μπικίνι δεν σε κάνει ένα άκαρδο άτομο …» έγραψε στο instagram.

Αυτή που το τερμάτισε ήταν η Ντάνα Χαμ, μοντέλο από το Οχάιο, που ανέβασε μία γυμνή φωτογραφία. Η πόζα είναι από τον Άγιο Μαρτίνο, το νησί της Καραϊβικής που δέχτηκε το πιο σοβαρό πλήγμα.

Η κοπέλα με 125 χιλιάδες οπαδούς στο Ιnstagram γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Φαίνεται να έχει χτυπήσει σκληρά την περιοχή. Τις καλύτερες σκέψεις μου και ευχές στον Άγιο Μαρτίνο».

«Γιατί δημοσιεύεται μία τέτοια φωτογραφία; Μία τέτοια επιφανειακή και αυτοκαταστροφική κίνηση. Αντί γι΄αυτή την φωτογραφία, θα μπορούσε να ανέβει μία που να είχε νόημα. Δείξε λίγη ευπρέπεια», της απαντάει κάποιος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις