Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φυλακή ο Τούρκος που χτύπησε κοπέλα για τα ρούχα της (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Φυλακή ο Τούρκος που χτύπησε κοπέλα για τα ρούχα της (video)

Σε φυλάκιση τριών ετών και δέκα μηνών καταδίκασε δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης τον Abdullah Cakiroglu ο οποίος τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε κλωτσήσει στο πρόσωπο, μέσα σε αστικό λεωφορείο, την 24χρονη νοσοκόμα Aysegul Terzi επειδή φορούσε σορτς κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού. Το θύμα του ξυλοδαρμού είπε στο δικαστήριο ότι ο δράστης της φώναξε «δεν αξίζεις να ζεις» και αμέσως μετά την κλώτσησε στο πρόσωπο. Ο Cakiroglu δήλωσε […]

abdullah_cakiroglu_001_54509_7819467

Σε φυλάκιση τριών ετών και δέκα μηνών καταδίκασε δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης τον Abdullah Cakiroglu ο οποίος τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε κλωτσήσει στο πρόσωπο, μέσα σε αστικό λεωφορείο, την 24χρονη νοσοκόμα Aysegul Terzi επειδή φορούσε σορτς κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού.

Το θύμα του ξυλοδαρμού είπε στο δικαστήριο ότι ο δράστης της φώναξε «δεν αξίζεις να ζεις» και αμέσως μετά την κλώτσησε στο πρόσωπο.

440AFCAF00000578-4865728-image-a-12_1504883174569

Ο Cakiroglu δήλωσε στα τουρκικά μέσα ότι η γυναίκα «φορούσε σορτς και καθόταν με τα πόδια ανοιχτά, ενώ με κοιτούσε προκλητικά. Βγήκα εκτός εαυτού».

Ο δράστης συνελήφθη με την κατηγορία της «διασποράς μίσους». Είχε ισχυριστεί τότε ότι παίρνει φάρμακα και πως η ενέργειά του ήταν προϊόν ψυχολογικής πίεσης.

Η επίθεση είχε καταγραφεί από κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις