Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την 35χρονη μητέρα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την 35χρονη μητέρα

Με αίσιο τρόπο έληξε το θρίλερ για την εξαφάνιση της Γαρυφαλιάς Σαμιωτάκη. Η 35χρονη δεν είχε δώσει σημεία ζωής από τις 31 Αυγούστου, με αποτέλεσμα να αγωνιά η οικογένειά της. Το πρωί της Κυριακής η γυναίκα προσήλθε σε αστυνομικό τμήμα του Ηρακλείου. Η μητέρα δύο παιδιών είναι καλά στην υγεία της. Την εξαφάνισή της είχε […]

ImageHandler (1)

Με αίσιο τρόπο έληξε το θρίλερ για την εξαφάνιση της Γαρυφαλιάς Σαμιωτάκη.

Η 35χρονη δεν είχε δώσει σημεία ζωής από τις 31 Αυγούστου, με αποτέλεσμα να αγωνιά η οικογένειά της. Το πρωί της Κυριακής η γυναίκα προσήλθε σε αστυνομικό τμήμα του Ηρακλείου.

Η μητέρα δύο παιδιών είναι καλά στην υγεία της.

Την εξαφάνισή της είχε δήλωσε στην Ασφάλεια Ηρακλείου η μητέρα της μετά από ενημέρωση που είχε από τον σύζυγό της για την εξαφάνισή της, με τις αρχές να ξεκινούν αμέσως  έρευνες. Μαζί της είχε πάρει λίγα ρούζα και προσωπικά αντικείμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γαρυφαλλιά είχε φύγει ξανά στο παρελθόν από το σπίτι της, αλλά μετά από λίγες ημέρες επέστρεψε στην οικογένειά της.

Μάλιστα στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται για τον εντοπισμό της εκδόθηκε ανακοίνωση εξαφάνισης από τη Γραμμή Ζωής «Silver Alert» προκειμένου να γνωστοποιηθεί το γεγονός στην επικράτεια.

 

garifalia.10.9.708

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις