Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ασημακοπούλου: Στη ΔΕΘ οι Έλληνες θα δουν την «πολιτική γοητεία» του Μητσοτάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ασημακοπούλου: Στη ΔΕΘ οι Έλληνες θα δουν την «πολιτική γοητεία» του Μητσοτάκη

«Φέτος στη ΔΕΘ οι Έλληνες θα ανακαλύψουν την “πολιτική γοητεία” του Κυριάκου Μητσοτάκη», που «είναι η γοητεία της αποτελεσματικότητας», δηλώνει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου. Τις προηγούμενες χρονιές γοητεύτηκαν δυστυχώς από τον λαϊκισμό και τα ψέματα του Αλέξη Τσίπραμε το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης και το παράλληλο πρόγραμμα, αναφέρει επίσης στη συνέντευξή της στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η κ. Ασημακοπούλου […]

μισελ1

«Φέτος στη ΔΕΘ οι Έλληνες θα ανακαλύψουν την “πολιτική γοητεία” του Κυριάκου Μητσοτάκη», που «είναι η γοητεία της αποτελεσματικότητας», δηλώνει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

Τις προηγούμενες χρονιές γοητεύτηκαν δυστυχώς από τον λαϊκισμό και τα ψέματα του Αλέξη Τσίπραμε το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης και το παράλληλο πρόγραμμα, αναφέρει επίσης στη συνέντευξή της στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η κ. Ασημακοπούλου και προσθέτει, αναφερόμενη στην 3η αξιολόγηση ότι θα «ξαναείμαστε στο ίδιο έργο θεατές με… κόκκινες γραμμές και σκληρή διαπραγμάτευση, αλλά με το γνωστό τέλος του ΝΑΙ σε ΟΛΑ».

Σχολιάζοντας τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «η κυβέρνηση αυτή προσπαθεί με καθεστωτικού τύπου τρόπους να ελέγξει την ενημέρωση» την ώρα που ο υπουργός Νίκος Παππάς «ουδόλως ασχολείται με την ψηφιακή πολιτική, έχοντας επάξια κερδίσει τον τίτλο του υπουργού “προπαγάνδας”».

Εκτιμά ακόμη ότι «η κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου θα κάνει ό,τι μπορεί για να εξαντλήσει την τετραετία, ο κόσμος όμως δεν θα αργήσει να την καταδικάσει με την ψήφο του».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις