Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Επιστρέφει το ελληνικό πρωτάθλημα, με τρεις αναμετρήσεις
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επιστρέφει το ελληνικό πρωτάθλημα, με τρεις αναμετρήσεις

  -του Αντώνη Γεωργακόπουλου Το ελληνικό πρωτάθλημα επιστρέφει και πάλι, μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, που αγωνίζονταν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Σήμερα, διεξάγονται τρεις αναμετρήσεις. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, θα δοκιμαστεί σε μια δύσκολη έδρα, αυτή της Ξάνθης. Οι Θρακιώτες, έχουν δείξει πως τα Πηγάδια αποτελούν δυνατό όπλο στις μάχες […]

superleague

 

-του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Το ελληνικό πρωτάθλημα επιστρέφει και πάλι, μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, που αγωνίζονταν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Σήμερα, διεξάγονται τρεις αναμετρήσεις.

superleague

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, θα δοκιμαστεί σε μια δύσκολη έδρα, αυτή της Ξάνθης.

Οι Θρακιώτες, έχουν δείξει πως τα Πηγάδια αποτελούν δυνατό όπλο στις μάχες απέναντι στις μεγάλες ομάδες.

Οι «ερυθρόλευκοι», θα έχουν στην διάθεσή τους τους νεοαποκτηθέντες Ένγκελς, Τζούρτζεβιτς, Προτό, ενώ επέστρεψε και ο Εμενίκε από τον τραυματισμό του, ωστόσο κρίνεται ως ανέτοιμος.

Οι Πειραιώτες θέλουν να διατηρήσουν το νικηφόρο σερί τους, και να κάνουν το 3/3 στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, το ιδανικό θα ήταν να καθαρίσουν από νωρίς το ματς ώστε να κάνουν διατήρηση δυνάμεων ενόψει της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τη Λαμία,η οποία έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο.

Χωρίς τους Τσουκαλά, Μπέρτο, Σελίν και Ντουντού καταστρώνει τα πλάνα του ο Στάικος Βεργέτης, ενώ από την πλευρά του ο Μπάμπης Τεννές δεν υπολογίζει τον Βουό.

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος θα αναμετρηθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στις 27 Ιανουαρίου που είχαν αναμετρηθεί ξανά οι ομάδες, είχαμε παρακολουθήσει ένα όμορφο παιχνίδι, στο οποίο ο ΠΑΣ πήρε την ισοπαλία με σκορ 1-1 στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων.

Σε αντίθεση με τον Νταμίρ Κάναντι, ο Γιάννης Πετράκης καλείται να διαχειριστεί αρκετές απουσίες, όπως του Σολτάνι μαζί με εκείνες των Μπέριο, Ροντρίγκες, Κόντε, Νικολιά και Περιστερίδη.

Η βαθμολογία:

βαθμολογια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις