Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καυστική ανάρτηση της Κωνσταντοπούλου για τον Γλέζο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καυστική ανάρτηση της Κωνσταντοπούλου για τον Γλέζο

Νέα κόντρα  ξέσπασε μεταξύ του Μανώλη Γλέζου και της Ζωής Κωνσταντοπούλου, λίγους μήνες μετά την αντιπαράθεση που προκλήθηκε όταν το στέλεχος της Αριστεράς αγνόησε την πρώην πρόεδρο της Βουλής και οδήγησε τον Γερμανό πρέσβη για κατάθεση στεφάνου στο Δίστομο. Σήμερα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολίασε την άρνηση Γλέζου να παραστεί στην εκδήλωση στην Πνύκα, στο πλαίσιο της […]

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΛΕΖΟΣ

Νέα κόντρα  ξέσπασε μεταξύ του Μανώλη Γλέζου και της Ζωής Κωνσταντοπούλου, λίγους μήνες μετά την αντιπαράθεση που προκλήθηκε όταν το στέλεχος της Αριστεράς αγνόησε την πρώην πρόεδρο της Βουλής και οδήγησε τον Γερμανό πρέσβη για κατάθεση στεφάνου στο Δίστομο.

Σήμερα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολίασε την άρνηση Γλέζου να παραστεί στην εκδήλωση στην Πνύκα, στο πλαίσιο της επίσκεψης Μακρόν, λέγοντας: «Φαίνεται υπάρχουν καλοί και κακοί κατακτητές. Α ρε Μανώλη με την πάρτη σου…».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο Facebook

«Ο Μανώλης Γλέζος που πριν 3 μήνες με έσπρωξε για να βάλει τη γερμανική σημαία στο Δίστομο, σήμερα δηλώνει ότι “δεν θα παρευρεθεί στην βεβήλωση της Πνύκας”.
Φαίνεται υπάρχουν καλοί και κακοί κατακτητές.
Α ρε Μανώλη με την πάρτη σου…»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις