H διασημότερη φίρμα jeans στέλνει το πιο ωραίο μήνυμα για το διαφορετικό (vid)

PLUS

H διασημότερη φίρμα jeans στέλνει το πιο ωραίο μήνυμα για το διαφορετικό (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Σιδεράκια στα δόντια, ουλές στο πρόσωπο και το σώμα, τατουάζ, ελαφρύς στραβισμός, ένα μεγάλο ενωμένο φρύδι να “στολίζει” περίεργα και μοναδικά ένα πανέμορφο πρόσωπο: οι πρωταγωνιστές της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της Diesel είναι μοναδικοί. Όλες οι ατέλειες αποθεώνονται στο “Go with the flaw”, που παίζει με την παρήχηση της αγγλικής λέξης “flow” (ρεύμα), αλλά η […]

08.09.2017 | 12:07

Σιδεράκια στα δόντια, ουλές στο πρόσωπο και το σώμα, τατουάζ, ελαφρύς στραβισμός, ένα μεγάλο ενωμένο φρύδι να “στολίζει” περίεργα και μοναδικά ένα πανέμορφο πρόσωπο: οι πρωταγωνιστές της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της Diesel είναι μοναδικοί.

Όλες οι ατέλειες αποθεώνονται στο “Go with the flaw”, που παίζει με την παρήχηση της αγγλικής λέξης “flow” (ρεύμα), αλλά η ορθογραφία αλλάζει το νόημα σε ελάττωμα.

Στο επίκεντρο της καμπάνιας είναι η ταινία μικρού μήκους του François Rousselet, του Γάλλου σκηνοθέτη, με πρωταγωνιστές νεαρούς ανθρώπους.

Μάλιστα η Diesel φρόντισε να σβήσει όλα τα προηγούμενα posts από τον λογαριασμό της στο Instagram και να κάνει μία νέα αρχή.

Exit mobile version