Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / H διασημότερη φίρμα jeans στέλνει το πιο ωραίο μήνυμα για το διαφορετικό (vid)
PLUS

H διασημότερη φίρμα jeans στέλνει το πιο ωραίο μήνυμα για το διαφορετικό (vid)

Σιδεράκια στα δόντια, ουλές στο πρόσωπο και το σώμα, τατουάζ, ελαφρύς στραβισμός, ένα μεγάλο ενωμένο φρύδι να “στολίζει” περίεργα και μοναδικά ένα πανέμορφο πρόσωπο: οι πρωταγωνιστές της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της Diesel είναι μοναδικοί. Όλες οι ατέλειες αποθεώνονται στο “Go with the flaw”, που παίζει με την παρήχηση της αγγλικής λέξης “flow” (ρεύμα), αλλά η […]

gowiththeflaw

Σιδεράκια στα δόντια, ουλές στο πρόσωπο και το σώμα, τατουάζ, ελαφρύς στραβισμός, ένα μεγάλο ενωμένο φρύδι να “στολίζει” περίεργα και μοναδικά ένα πανέμορφο πρόσωπο: οι πρωταγωνιστές της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της Diesel είναι μοναδικοί.

Όλες οι ατέλειες αποθεώνονται στο “Go with the flaw”, που παίζει με την παρήχηση της αγγλικής λέξης “flow” (ρεύμα), αλλά η ορθογραφία αλλάζει το νόημα σε ελάττωμα.

Στο επίκεντρο της καμπάνιας είναι η ταινία μικρού μήκους του François Rousselet, του Γάλλου σκηνοθέτη, με πρωταγωνιστές νεαρούς ανθρώπους.

Μάλιστα η Diesel φρόντισε να σβήσει όλα τα προηγούμενα posts από τον λογαριασμό της στο Instagram και να κάνει μία νέα αρχή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις