Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / H Έλενα Ακρίτα “ξαναχτύπησε”, για να κράξει το στυλ των Ελληνίδων!
LIFESTYLE

H Έλενα Ακρίτα “ξαναχτύπησε”, για να κράξει το στυλ των Ελληνίδων!

Ξαναχτύπησε με ανάρτηση της η Έλενα Ακρίτα, αυτή τη φορά σχολιάζοντας… παπούτσια. Αφορμή ήταν η κίνηση της Μπριζίτ Μακρόν να βγάλει τα ψηλοτάκουνα και να φορέσει μαύρες πλατφόρμες όταν πήγαινε στην Ακρόπολη. Οι περισσότεροι επεσήμαναν ότι αυτό, ήταν κίνηση σεβασμού στα μνημεία της χώρας μας. Έτσι το είδε και η Έλενα Ακρίτα, που μέσα από […]

58a1b4d7cd3a180c4432e7af

Ξαναχτύπησε με ανάρτηση της η Έλενα Ακρίτα, αυτή τη φορά σχολιάζοντας… παπούτσια.

Αφορμή ήταν η κίνηση της Μπριζίτ Μακρόν να βγάλει τα ψηλοτάκουνα και να φορέσει μαύρες πλατφόρμες όταν πήγαινε στην Ακρόπολη.

Οι περισσότεροι επεσήμαναν ότι αυτό, ήταν κίνηση σεβασμού στα μνημεία της χώρας μας.

Έτσι το είδε και η Έλενα Ακρίτα, που μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook «έκραψε» τις Ελληνίδες οι οποίες φοράνε ψηλοτάκουνα στο Ηρώδειο χωρίς να σέβονται την καταστροφή των μαρμάρων, δηλώνοντας ότι η Brigitte μας έβαλε τα γυαλιά.

«Η Γαλλίδα Μπριζίτ Μακρόν έβαλε εσπαντρίγιες για να επισκεφτεί τα μνημεία μας. Την ώρα που πολλές Ελληνίδες πάνε με 10ποντα στην Επίδαυρο και στο Ηρώδειο – αγνοώντας ή αδιαφορώντας για την καταστροφή που προκαλείται στα μάρμαρα. Αυτό ρητά απαγορεύεται από τον κανονισμό των αρχαίων θεάτρων, αλλά που να το ξέρουν οι περήφανες Ελληνοπούλες», έγραψε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις