Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Με τον Κυριάκο ξεκινά η δεύτερη μέρα της επίσκεψης Μακρόν
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον Κυριάκο ξεκινά η δεύτερη μέρα της επίσκεψης Μακρόν

Με συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη, ξεκινά η δεύτερη μέρα της επίσκεψης Μακρόν. Η συνάντηση των δύο ανδρών είναι προγραμματισμένη για τις 9 στη Γαλλική Πρεσβεία και το κέντρο της Αθήνας θα βρίσκεται και σήμερα υπό αστυνομικό κλοιό για τις μετακινήσεις του Γάλλου Προέδρου. Το πρόγραμμα του Μακρόν θα συνεχιστεί με συνάντησης εργασίας […]

238130-1504849223

Με συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη, ξεκινά η δεύτερη μέρα της επίσκεψης Μακρόν.

Η συνάντηση των δύο ανδρών είναι προγραμματισμένη για τις 9 στη Γαλλική Πρεσβεία και το κέντρο της Αθήνας θα βρίσκεται και σήμερα υπό αστυνομικό κλοιό για τις μετακινήσεις του Γάλλου Προέδρου.

Το πρόγραμμα του Μακρόν θα συνεχιστεί με συνάντησης εργασίας με τους επικεφαλής Ελληνικών και Γαλλικών επιχειρήσεων στο Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», παρουσία του πρωθυπουργού, στις 10 ενώ στις 11:45 ο Γάλλος Πρόεδρος συνοδευόμενος από την σύζυγό του, θα επισκεφθούν την Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή όπου θα παρακολουθήσουν παρουσίαση σε μορφή 3D των αρχαιολογικών ανασκαφών στη Δήλο.

Θα ακολουθήσει στις 12.00 δεξίωση προς τιμήν της Γαλλικής κοινότητας από τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας και στη συνέχεια γεύμα του Εμμανουέλ Μακρόν και της συζύγου του με Έλληνες και Γάλλους καλλιτέχνες και διανοούμενους στο Γαλλικό Ινστιτούτο.

Στις 14:45, λίγο πριν από την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στην Αθήνα, ο κ. Μακρόν θα συναντηθεί με εκπροσώπους Ελληνικών και Γαλλικών ΜΜΕ.

Ο Εμανουέλ Μακρόν θα αναχωρήσει από την Ελλάδα στις 16.00.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις