Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Την καλύτερη απάντηση σε σύζυγο που θέλει να χωρίσει, την έδωσε η Chrissy Teigen
LIFESTYLE

Την καλύτερη απάντηση σε σύζυγο που θέλει να χωρίσει, την έδωσε η Chrissy Teigen

Ο John Legend και η Chrissy Teigen  έχουν μία υπέροχη σχέση εδώ και πάνω από μία δεκαετία, αλλά σαν κάθε άλλο ζευγάρι είχαν κι εκείνοι τις δυσκολίες τους. Σε μία νέα συνέντευξη, ο βραβευμένος με πάνω από 10 Grammys καλλιτέχνης, ανακάλεσε μία στιγμή κατά τη διάρκεια της σχέσης τους που προσπάθησε να χωρίσει με τη νυν σύζυγό του. […]

9bec5a80e091c56e_GettyImages-102564469

Ο John Legend και η Chrissy Teigen  έχουν μία υπέροχη σχέση εδώ και πάνω από μία δεκαετία, αλλά σαν κάθε άλλο ζευγάρι είχαν κι εκείνοι τις δυσκολίες τους. Σε μία νέα συνέντευξη, ο βραβευμένος με πάνω από 10 Grammys καλλιτέχνης, ανακάλεσε μία στιγμή κατά τη διάρκεια της σχέσης τους που προσπάθησε να χωρίσει με τη νυν σύζυγό του.

«’Ήμουν πολύ αγχωμένος και απασχολημένος,» είπε ο Legend στη Guardian στη συνέντευξη που δημοσιεύθηκε πριν από μερικές μέρες. «Απλά σκεφτόμουν, θα ήμουν πιο χαρούμενος αν ήμουν single αυτή τη στιγμή» και εκείνη μου είπε «Όχι».

rs_1024x768-170214060930-1024.chrissy-teigen-love-6.21417

Λιγότερο από 90 λεπτά αργότερα, το ζευγάρι συμφιλιώθηκε και ματαίωσε τον μικρής διάρκειας χωρισμό του. “Με εμπνέει να είμαι πιο αστείος,” δήλωσε ο τραγουδιστής. “Όχι επειδή προσπαθεί, νομίζω πως αρκεί το ότι είμαι γύρω της. Και να είμαι πιο τολμηρός.”

Αφού δημοσιεύθηκε η συνέντευξη του Legend, η Teigen φυσικά δεν την άφησε ασχολίαστη και έκανε δύο πολύ όμορφα posts στο Twitter.

https://twitter.com/chrissyteigen/status/904860828892987392

“11 χρόνια μετά,” έγραψε η Teigen με τη συνοδία ενός emoji που κλαίει απ’ τα γέλια.

Στο δεύτερο post, η Teigen εξήγησε λίγο περισσότερο την κατάσταση. “Δεν ήταν ένας τυπικός χωρισμός. Ήταν σε περιοδεία και πονούσε ο λαιμός του και γκρίνιαζε για τα πάντα, οπότε ναι, του είπα “όχι.”

Ο Legend και η Teigen παντρεύτηκαν στο Lake Como της Ιταλίας, το Σεπτέμβριο του 2013. Καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τη Luna, τώρα 16 μηνών, τον Απρίλιο του 2016.

chrissy-teigen-john-legend-selfie-getty

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις