Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νάταλι Κάκκαβα: “Έχει τσαλαπατηθεί η αξιοπρέπεια μας” (photo)
LIFESTYLE

Νάταλι Κάκκαβα: “Έχει τσαλαπατηθεί η αξιοπρέπεια μας” (photo)

Με ένα οργισμένο μήνυμα στα social media περιέγραψε η Νάταλι Κάκκαβα, που την αγαπήσαμε μέσα από το δελτίο καιρού, την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι εργαζόμενοι του Mega, καθώς παραμένουν απλήρωτοι εδώ και ένα χρόνο. Παρά τις εξελίξεις με τη μετοχική σύνθεση του καναλιού, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Η σύζυγος του Γρηγόρη Γκουντάρα […]

goudaras-menegaki-kakava

Με ένα οργισμένο μήνυμα στα social media περιέγραψε η Νάταλι Κάκκαβα, που την αγαπήσαμε μέσα από το δελτίο καιρού, την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι εργαζόμενοι του Mega, καθώς παραμένουν απλήρωτοι εδώ και ένα χρόνο.

Παρά τις εξελίξεις με τη μετοχική σύνθεση του καναλιού, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει.

Η σύζυγος του Γρηγόρη Γκουντάρα δημοσίευσε στα social media μία φωτογραφία της μέσα από τα γραφεία του καναλιού, γράφοντας στη λεζάντα: «στα λημέρια τα παλιά…14 χρόνια από τη ζωή μου…12 μήνες απλήρωτης εργασίας για 500 οικογένειες…12 μήνες αβεβαιότητας και ομηρίας… Στο πάλαι ποτέ Megaλο κανάλι δεν κινείται ακόμα τίποτα. Ακόμα και αν οι αντοχές των ανθρώπων του έχουν εξαντληθεί και η αξιοπρέπεια τους έχει τσαλαπατηθεί… ως πότε; Τι περιμένουν οι ιθύνοντες; Έλεος!!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις