Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Συλλήψεις ανηλίκων για τον φρικτό βιασμό της Πολωνής (vids)
ΚΟΣΜΟΣ

Συλλήψεις ανηλίκων για τον φρικτό βιασμό της Πολωνής (vids)

  Τέσσερα άτομα από το Κονγκό συνέλαβε η ιταλική αστυνομία για τον σοκαριστικό ομαδικό βιασμό μιας 26χρονη Πολωνής στην παραλία Ρίμινι στα τέλη Αυγούστου. Οι δράστες είχαν αρχικά επιτεθεί στον φίλο της νεαρής και τον χτύπησαν μέχρι λιοποθυμίας. Αφού τον εξουδετέρωσαν βίασαν επανειλημμένα την κοπέλα από την Πολωνία παρατώντας μέσα σε λίμνη αίματος. Σοκ προκαλεί το […]

 ImageHandler (1)

Τέσσερα άτομα από το Κονγκό συνέλαβε η ιταλική αστυνομία για τον σοκαριστικό ομαδικό βιασμό μιας 26χρονη Πολωνής στην παραλία Ρίμινι στα τέλη Αυγούστου.

Οι δράστες είχαν αρχικά επιτεθεί στον φίλο της νεαρής και τον χτύπησαν μέχρι λιοποθυμίας. Αφού τον εξουδετέρωσαν βίασαν επανειλημμένα την κοπέλα από την Πολωνία παρατώντας μέσα σε λίμνη αίματος.

Σοκ προκαλεί το video που τους δείχνει να περπατούν μετά τον βιασμό αμέριμνοι:

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/904753814670118914

Το άτυχο ζευγάρι των τουριστών είχαν τότε εντοπίσει περαστικοί που ειδοποίησαν τις αρχές.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται ένας άνδρας ηλικίας 20 ετών, στον οποίο είχε απονεμηθεί άδεια για να παραμείνει στην Ιταλία μέχρι το 2018 για ανθρωπιστικούς λόγους επειδή απορρίφθηκε η αίτηση ασύλου που υπέβαλε, αλλά και τρεις ανήλικοι ομοεθνείς του, δύο αδέρφια ηλικίας 15 και 17 ετών και ένας 16χρονος.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 20χρνο σε ένα τρένο που ταξίδευε από το Μιλάνο στο Πέζαρο ενώ τα δύο αδέλφια παραδόθηκαν μετά από προτροπή του πατέρα τους που τους αναγνώρισε στις φωτογραφίες που έδωσαν οι αρχές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις