Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άγρια δολοφονία Έλληνα μετά από καβγά
ΕΛΛΑΔΑ

Άγρια δολοφονία Έλληνα μετά από καβγά

Νεκρός έπεσε ένας 60χρονος, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο νέο μώλο Δραπετσώνας. Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ενημερώθηκε από μέλος πληρώματος φορτηγού πλοίου που ελλιμενίζεται στην περιοχή, ότι υπήρξε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ δύο αγνώστων ανδρών που επέβαιναν σε ταξί. Ξαφνικά ο ένας από τους δύο τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τον […]

ImageHandler

Νεκρός έπεσε ένας 60χρονος, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο νέο μώλο Δραπετσώνας.

Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ενημερώθηκε από μέλος πληρώματος φορτηγού πλοίου που ελλιμενίζεται στην περιοχή, ότι υπήρξε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ δύο αγνώστων ανδρών που επέβαιναν σε ταξί.

Ξαφνικά ο ένας από τους δύο τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τον άλλον και στη συνέχεια, αφού αφαίρεσε από το θύμα προσωπικά αντικείμενα, ανέπτυξε ταχύτητα με το όχημα και εξαφανίστηκε.

Θύμα είναι ο οδηγός ταξί, που είχε νυκτερινή βάρδια, και σύμφωνα με πληροφορίες μένει στον Περισσό.

Ο οδηγός διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μετά την αναγνώριση από τη σύζυγο του θύματος διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 60χρονο Έλληνα.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, ενώ στο σημείο της τραγωδίας κατέφθασε συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. προς λήψη φωτογραφικού και βιολογικού υλικού.

Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά ενώ οι Αρχές αναζητούν τον δράστη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις