Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ντροπή: Ισοπέδωσαν παραλία με χελώνες για να κάνουν δεξίωση (vids)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντροπή: Ισοπέδωσαν παραλία με χελώνες για να κάνουν δεξίωση (vids)

Μόνο οργή προκαλεί η ισοπέδωση της παραλίας της Άνασσας σε περιοχή ΝATURA 2000 από μπουλντόζα που εμφανίστηκε από το πουθενά. Οι κάτοικοι στο Λατσί της Πάφου, ανάρτησαν φωτογραφίες από το σημείο όπου αναπαράγονται πράσινες χελώνες και καρέτα – καρέτα και αναφέρουν, ότι ο λόγος που καταστρέφουν τον χώρο, είναι για να πραγματοποιηθεί δεξίωση γάμου Ρώσου […]

ImageHandler

Μόνο οργή προκαλεί η ισοπέδωση της παραλίας της Άνασσας σε περιοχή ΝATURA 2000 από μπουλντόζα που εμφανίστηκε από το πουθενά.

Οι κάτοικοι στο Λατσί της Πάφου, ανάρτησαν φωτογραφίες από το σημείο όπου αναπαράγονται πράσινες χελώνες και καρέτα – καρέτα και αναφέρουν, ότι ο λόγος που καταστρέφουν τον χώρο, είναι για να πραγματοποιηθεί δεξίωση γάμου Ρώσου πολυεκατομμυριούχου.

xelones

Ο Ρώσος και οι καλεσμένοι του έχουν κλείσει το πολυτελές ξενοδοχείο «Άνασσα» και μόνο για τα δωμάτια καταβλήθηκαν 850.000 ευρώ. Στον γάμο θα τραγουδήσουν η Κριστίνα Αγκιλέρα και ο Τζάστιν Μπίμπερ ενώ το όνομα του Ρώσου πολυεκατομμυριούχου είναι επτασφράγιστο μυστικό.

Υπήρξε έντονη αντίδραση από οικολογικές οργανώσεις και αυτή τη στιγμή γίνεται εκδήλωση διαμαρτυρίας. Στη περιοχή βρίσκεται και αστυνομική δύναμη καθώς φοβούνται για επεισόδια. Μόλις έγινε γνωστή η υπόθεση δόθηκαν οδηγίες για τερματισμό των εργασιών.

Χθες ο υπουργός Κύπριος Γεωργίας Νίκος Κουγιάλης, δήλωσε μέσω twitter ότι δεν έχει δώσει καμία άδεια για παρέμβαση στην παραλία.

“Δεν είχε είχε ενημερωθεί ούτε το Τμήμα Αλιείας, ούτε το Τμήμα Περιβάλλοντος. Στείλαμε επιστολές για να ενημερωθούν. Έχει δοθεί από την έπαρχο Πάφου αλλά θεωρώ ότι έπρεπε να ενημερωθεί πρώτα το Τμήμα Αλιείας και το Τμήμα Περιβάλλοντος”, είπε χαρακτηριστικά χθες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις