Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Φλαμπουράρης: “Παραποιήθηκαν τα λεγόμενα μου”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φλαμπουράρης: “Παραποιήθηκαν τα λεγόμενα μου”

Για παραποίηση των λεγομένων του κάνει λόγο ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, όσον αφορά τη δήλωσή του σχετικά με το «πακέτο Γιούνκερ» και τους λόγους για τους οποίους αυτό δεν αξιοποιήθηκε. «Για μια ακόμη φορά παραποιήθηκε η αναφορά μου στο ‘’πακέτο Γιούνκερ‘’ ώστε να υπάρξει σπέκουλα και διαστρέβλωση της αλήθειας. Το πακέτο Γιούνκερ αποτελεί δανειοδότηση, κυρίως προς τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και απαιτεί business […]

flampouraris-5_3

Για παραποίηση των λεγομένων του κάνει λόγο ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, όσον αφορά τη δήλωσή του σχετικά με το «πακέτο Γιούνκερ» και τους λόγους για τους οποίους αυτό δεν αξιοποιήθηκε.

«Για μια ακόμη φορά παραποιήθηκε η αναφορά μου στο ‘’πακέτο Γιούνκερ‘’ ώστε να υπάρξει σπέκουλα και διαστρέβλωση της αλήθειας. Το πακέτο Γιούνκερ αποτελεί δανειοδότηση, κυρίως προς τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και απαιτεί business plan ώστε να αποδεικνύεται η βιωσιμότητα της επένδυσης, ώστε να είναι εφικτή η απορρόφηση του δανείου», σημείωσε ο Φλαμπουράρης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα. Δεν έχει την ευθύνη επί τούτου η ελληνική κυβέρνηση και γι’ αυτό το λόγο καθυστερεί η έγκριση του δανείου, αλλά κυρίως η εκταμίευσή του. Αυτή ακριβώς ήταν η δήλωσή μου. Έχει καμία σχέση με αυτά που γράφονται και λέγονται;», επεσήμανε ακόμα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις