Άφωνος ο ιδιοκτήτης του sex shop όταν είδε στην κάμερα, τι έκαναν οι έφηβοι διαρρήκτες (vid)

ΚΟΣΜΟΣ

Άφωνος ο ιδιοκτήτης του sex shop όταν είδε στην κάμερα, τι έκαναν οι έφηβοι διαρρήκτες (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Δεν πίστευε στα μάτια του ο ιδιοκτήτης του sex shop, όταν διαπίστωσε πως είχαν μπει διαρρήκτες στο κατάστημα, μόνο και μόνο για να αποκτήσουν κάτι συγκεκριμένο! Δύο έφηβοι, οι οποίοι δεν διέθεταν την οικονομική δυνατότητα να προμηθευτούν το παιχνίδι που έχει τρελάνει το αντρικό κοινό, διέρρηξαν όχι για χρήματα αλλά για μία… κούκλα. Το περιστατικό […]

05.09.2017 | 19:46

Δεν πίστευε στα μάτια του ο ιδιοκτήτης του sex shop, όταν διαπίστωσε πως είχαν μπει διαρρήκτες στο κατάστημα, μόνο και μόνο για να αποκτήσουν κάτι συγκεκριμένο!

Δύο έφηβοι, οι οποίοι δεν διέθεταν την οικονομική δυνατότητα να προμηθευτούν το παιχνίδι που έχει τρελάνει το αντρικό κοινό, διέρρηξαν όχι για χρήματα αλλά για μία… κούκλα.

Το περιστατικό καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος στην πόλη Γιανγκτζού, στην Κίνα. Οι δύο νεαροί διέρρηξαν το μαγαζί, μπήκαν μέσα και άνοιξαν ένα γυάλινο ράφι από όπου αφαίρεσαν την sex doll.

Αρχικά μάλιστα, δεν μπορούσαν να παραβιάσουν την κλειδαριά και ο ένας από τους δύο χτύπησε το χέρι του. Για μία στιγμή σκέφτηκαν να κλέψουν κάτι άλλο, αλλά σαν την κούκλα τίποτα!

Τότε ανέλαβε δράση ο δεύτερος, ο οποίος τα κατάφερε. Πήραν τη sex doll και εξαφανίστηκαν.

Exit mobile version