Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αυτός είναι ο καθηγητής που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Αυτός είναι ο καθηγητής που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων

Του Πέτρου Καρσιώτη Με εντολή εισαγγελέα δίνονται στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 60χρονου φλαουτίστα ο οποίος συνελήφθη από την Ασφάλεια Αττικής με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος ανήλικων κοριτσιών. Είχε στην κατοχή του φωτογραφικό αρχείο Όπως ανακοίνωσε η Αστυνόμος, εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, Ιωάννα Ροτζιώκου, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης, 31ης Αυγούστου 2017, […]

05092017gadadimosiopoihsh1

Του Πέτρου Καρσιώτη

Με εντολή εισαγγελέα δίνονται στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 60χρονου φλαουτίστα ο οποίος συνελήφθη από την Ασφάλεια Αττικής με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.

Είχε στην κατοχή του φωτογραφικό αρχείο

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνόμος, εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, Ιωάννα Ροτζιώκου, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης, 31ης Αυγούστου 2017, στην Αθήνα για αποπλάνηση παιδιών κάτω των δώδεκα ετών, κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

«Διαπιστώθηκε, ότι ο 60χρονος, εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του ιδιότητα προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων, πράξεις τις οποίες διατηρούσε σε φωτογραφικό αρχείο, μέρος του οποίου είχε πορνογραφικό περιεχόμενο.

Έχουν διερευνηθεί τρεις περιπτώσεις

Μέχρι στιγμής έχουν διερευνηθεί τρεις 3 υποθέσεις σε βάρος ανηλίκων και έχουν ταυτοποιηθεί οι δύο 2 από αυτές, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων υποθέσεων συνεχίζεται».

Τι βρέθηκε στην οικία του

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, καθώς και σε σωματική έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • (2) ηλεκτρονικοί φορητοί υπολογιστές,
  • εξωτερικός σκληρός δίσκος, και
  • μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή,
  • (2) πιστόλια,
  • δίκαννο με κομμένη την κάνη και το κοντάκι,
  • κάνη, κλείστρο, (6) μαχαίρια και (2) πτυσσόμενες ράβδοι,
  • πεντακόσια σαράντα εννέα (549) φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων,
  • (2) φυσίγγια και (2) κάλυκες κυνηγετικού όπλου και
  • (2) ψηφιακοί δίαυλοι.
05092017gadadimosiopoihsh2

Σοκ στον χώρο των μουσικών  

Η είδηση της σύλληψης του 60χρονου φλαουτίστα έχει πέσει σαν κεραυνός στον χώρο των μουσικών που ασχολούνται με τη σοβαρή μουσική.

Έχει συμμετάσχει σε μεγάλες ορχήστρες

Όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για έναν εξαιρετικά διακεκριμένο μουσικό με συμμετοχή σε πολλές, μεγάλες και διάσημες ορχήστρες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες,  έχει συμμετάσχει στην Εθνική Λυρική Σκηνή, στην Ορχήστρα των Χρωμάτων, στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, στη Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, στην Καμεράτα αλλά και σε Ευρωπαϊκές Ορχήστρες.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι την καταγγελία στην Αστυνομία την έκανε μητέρα 9χρονης, στην οποία ο 60χρονος παρέδιδε μαθήματα μουσικής.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις