Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο Μπεν Αρφά προπονείται με τη δεύτερη ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Μπεν Αρφά προπονείται με τη δεύτερη ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν

-του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, έχει καταστήσει σαφές πως ο Μπεν Αρφά, μετά την απόκτηση του Νεϊμάρ και του Κυλιάν Εμπαπέ, δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της ομάδος, Ουνάι Έμερι. Παρ’ όλα αυτά, ο Γάλλος αποφάσισε να μείνει στο Παρίσι, καθώς απομένει ένας χρόνος στο συμβόλαιό του, και αμοίβεται πλουσιοπάροχα. Η […]

Mandatory Credit: Photo by NIVIERE/SIPA/REX Shutterstock (5367847ab) Hatem Ben Arfa of France in action during the International Friendly match between France and Germany at the Stade de France in Paris France v Germany, International football match, Stade de France, Paris, France - 13 Nov 2015

-του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, έχει καταστήσει σαφές πως ο Μπεν Αρφά, μετά την απόκτηση του Νεϊμάρ και του Κυλιάν Εμπαπέ, δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της ομάδος, Ουνάι Έμερι.

Παρ’ όλα αυτά, ο Γάλλος αποφάσισε να μείνει στο Παρίσι, καθώς απομένει ένας χρόνος στο συμβόλαιό του, και αμοίβεται πλουσιοπάροχα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, συζήτησε το ενδεχόμενο να τερματίσει το συμβόλαιό του, ωστόσο η μεριά του ποδοσφαιριστή ξεκαθάρισε πως αυτό θα συμβεί μόνο εάν πληρωθεί ο υπόλοιπος χρόνος του συμβολαίου, που ανέρχεται περίπου στα 5.000.000€.

Προς το παρόν, ο Μπεν Αρφά προπονείται με τη δεύτερη ομάδα της Παρί, και όλα δείχνουν πως θα τον δούμε ελάχιστα στα γήπεδα τη φετινή σεζόν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις