Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μετά τα ρεζιλίκια, ήρθε και το τέλος του γάμου για τον Rooney
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μετά τα ρεζιλίκια, ήρθε και το τέλος του γάμου για τον Rooney

Πριν λίγους μήνες ήταν από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια μιας και αποφάσισαν πως θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους αποκτώντας τέταρτο παιδί. Το μεσημέρι της Τρίτης, έγινε γνωστό πως χώρισαν λόγου απιστίας του ποδοσφαιριστή, Rooney. Ο παίκτης της Manchester United συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα αφού οδηγούσε τύφλα στο μεθύσι, και το φως της δημοσιότητας είδαν και άλλες […]

123414

Πριν λίγους μήνες ήταν από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια μιας και αποφάσισαν πως θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους αποκτώντας τέταρτο παιδί.

Το μεσημέρι της Τρίτης, έγινε γνωστό πως χώρισαν λόγου απιστίας του ποδοσφαιριστή, Rooney.

rooney-1504616585

Ο παίκτης της Manchester United συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα αφού οδηγούσε τύφλα στο μεθύσι, και το φως της δημοσιότητας είδαν και άλλες λεπτομέρειες αυτής της βραδιάς.

Ο Rooney απολάμβανε την παρέα της 29χρονης Laura Sipmson η οποία μάλιστα σε συνέντευξη που έδωσε, δεν κατεύνασε τα πνεύματα. Κάθε άλλο.

laura2-1504457077

Η καλλονή παραδέχτηκε πως φιλήθηκαν στο στόμα, ενώ ισχυρίστηκε πως η σύζυγος του ποδοσφαιριστή την πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε τα ρέστα.

untitled-1504616362

Η Coleen είπε στον σύζυγο της, σύμφωνα με το δημοσίευμα πως την ρεζιλεύει, όμως άνθρωποι του περιβάλλοντός της έλεγαν πως θα κάνει προσπάθεια να σώσει τον γάμο της.

Να σημειωθεί πως η Laura φαίνεται να είναι σε site γνωριμιών και να κερδίζει 6.000 λίρες τον μήνα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις