Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 51χρονου που παρίστανε τον συνεργάτη της Θάνου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 51χρονου που παρίστανε τον συνεργάτη της Θάνου

Του Πέτρου Καρσιώτη Τις φωτογραφίες του 51χρονου, που υποδυόταν συνεργάτη της πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου καθώς και της συνεργού του με την οποία εξαπατούσαν επιχειρηματίες, δημόσιους οργανισμούς Μονές κλπ, για δήθεν νοσηλεία γυναίκας στο εξωτερικό, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία μ εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα. Τουλάχιστον εννέα απάτες- Ψάχνουν κι άλλες Το […]

4016960

Του Πέτρου Καρσιώτη

Τις φωτογραφίες του 51χρονου, που υποδυόταν συνεργάτη της πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου καθώς και της συνεργού του με την οποία εξαπατούσαν επιχειρηματίες, δημόσιους οργανισμούς Μονές κλπ, για δήθεν νοσηλεία γυναίκας στο εξωτερικό, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία μ εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα.

Τουλάχιστον εννέα απάτες- Ψάχνουν κι άλλες

Το ζευγάρι που κατηγορείται για τη διάπραξη τουλάχιστον εννέα απατών, αλλά εκτιμάται ότι αυτές είναι πολύ περισσότερες, συνελήφθη στις 28 Ιουλίου από αστυνομικούς της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής.

05092017gadadimosiopoihsh003

Μόλις ο σεσημασμένος και καταδικασμένος σε καθείρξεις για παρόμοια αδικήματα 51χρονος, είχε επικοινωνήσει με την διοικητή του  Τζανείου  Νοσοκομείου, προκειμένου να την εξαπατήσει με το ίδιο πρόσχημα.

Η διοικητής όταν άκουσε το όνομα της κας Θάνου, επικοινώνησε με Μαξίμου

Για κακή του τύχη όμως η  διοικητής του Νοσοκομείου, όταν άκουσε ότι πρόκειται για… συνεργάτη της κ Βασιλικής Θάνου,  επικοινώνησε με  τη γραμματεία του πρωθυπουργικού γραφείου από όπου και ενημερώθηκε ότι, όχι μόνο δεν εργάζεται εκεί πρόσωπο με αυτά τα στοιχεία αλλά και ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση για τη συγκεκριμένη «φιλανθρωπική πρωτοβουλία».

05092017gadadimosiopoihsh004

Είχε κηρυχθεί και δραπέτης

Ο κατηγορούμενος είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά, ενώ είχε κηρυχθεί και δραπέτης καθώς δεν είχε επιστρέψει στη φυλακή από  πενθήμερη άδεια, με την Διοικητή, της είχε συστηθεί ως… τέως εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και της ζήτησε να μεσολαβήσει για να βρεθούν χρήματα από επιχειρηματίες, από την εκκλησία, από τις Μονές και αλλού, γιατί δήθεν μια γυναίκα με σοβαρή ασθένεια στο κεφάλι έπρεπε να φύγει στο εξωτερικό.

Εντοπίστηκε σε δημόσιο νοσοκομείο με ψευδή στοιχεία

Καθώς υπήρχαν καταγγελίες κι άλλες για παρόμοια δράση, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έφθασαν στα ίχνη του φυγά και τον εντόπισαν σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας, όπου είχε εισαχθεί για νοσηλεία με ψεύτικα στοιχεία.

Στη συνέχεια συνέλαβαν και την γυναίκα η οποία ήταν συνεργός του στις απάτες αυτές.

05092017gadadimosiopoihsh001

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας θυμάτων απάτης

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476823 της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

05092017gadadimosiopoihsh002

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις