Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Πόρτα” από τον Εμανουέλ Μακρόν στον Αλέξη Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Πόρτα” από τον Εμανουέλ Μακρόν στον Αλέξη Τσίπρα

Το Μέγαρο Μαξίμου ετοίμαζε σόου στη ΔΕΘ, όμως έφαγε πόρτα από τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν. Πιο συγκεκριμένα, πριν από έναν μήνα, όταν τα διπλωματικά γραφεία Ελλάδας-Γαλλίας ήρθαν σε επαφή, η ελληνική πλευρά ζήτησε από τους Γάλλους κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσκεψης του Μακρόν στην Ελλάδα να συνοδεύσει τον Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ και να πραγματοποιηθεί […]

tsip-makr5

Το Μέγαρο Μαξίμου ετοίμαζε σόου στη ΔΕΘ, όμως έφαγε πόρτα από τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από έναν μήνα, όταν τα διπλωματικά γραφεία Ελλάδας-Γαλλίας ήρθαν σε επαφή, η ελληνική πλευρά ζήτησε από τους Γάλλους κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσκεψης του Μακρόν στην Ελλάδα να συνοδεύσει τον Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ και να πραγματοποιηθεί εκεί η συνάντηση με τους επικεφαλής των επιχειρήσεων Γαλλίας-Ελλάδας.

Ουσιαστικά, η ελληνική πλευρά ζήτησε όλα όσα τελικά θα γίνουν εδώ την Παρασκευή, κατά την επίσκεψη Μακρόν, να γίνουν στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, η απάντηση από τη Γαλλία ήταν αρνητική και ο Γάλλος πρόεδρος θα επισκεφθεί μόνο την Αθήνα.

Από το Μέγαρο Μαξίμου επιθυμούσαν την κοινή εμφάνιση των δύο ανδρών και ένα από τα επιχειρήματα που προέβαλλαν ήταν η γαλλική συμμετοχή στην εταιρεία η οποία κέρδισε τον διαγωνισμό για τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις